Informații de ultimă oră despre nepotul lui Romică Țociu. Ce a dezvăluit artistul despre băiat (exclusiv)

Informații de ultimă oră despre nepotul lui Romică Țociu. Ce a dezvăluit artistul despre băiat (exclusiv)
Informatii de ultima ora despre nepotul lui Romica Tociu. Ce a dezvaluit artistul despre baiat

Vești bune pentru familia lui Romică Țociu. Care este starea de sănătate a nepoțelului său în vârstă de numai 2 anișori. Cum se simte mezinul familiei, după ce a fost pus sub supraveghere medicală timp de cinci săptămâni. Actorul de comedie numără minutele până când își va ține odorul în brațe.

Nepoțelul lui Romică Țociu a fost salvat de medici

Romică Țociu a trecut prin reale momente de cumpănă în ultimele 5 săptămâni, când nepoțelul său de numai 2 ani a fost transportat de urgență la „Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu” din Capitală, după ce a înghițit două bile magnetice.

În prezent, cel mic se simte foarte bine și este înfara oricărui pericol. Mai mult de atât, Romică Țociu le-a povestit jurnaliștilor de la Impact că abia așteaptă să-și întâmpine nepoțelul acasă și să-i pregătească o petrecere de bun venit.

„Vă dați seama ce bucurie pe capul nostru când am aflat că vineri va fi externat! A stat mititelul cinci săptămâni în spital, din cauza unui accident nenorocit”, ne-a declarat Romică Țociu, în exclusivitate pentru impact.ro.

Copilul de doi anișori a ajuns la spital, după ce a înghițit două bile magnetice

Micuțul Philip a trecut prin momente grele, la o vârstă extrem de fragedă. Inițial, medicii i-au pus diagnosticul de enterocolită. Mai târziu, după ce l-au supus pe cel mic unor investigații amănunțite, la o radiografie specialiștii au constatat că nepotul lui Romică Țociu înghițise două bile magnetice.

Obiectele respective erau localizat în colon și intestine, motiv pentru care mezinul familiei marelui actor a fost supus unei intervenții chirurgicale complicate, ce a durat trei ore și jumătate. Din fericire, totul a fost în regulă, iar operația a fost un real succes.

„Am avut o mare șansă cu medicii care l-au înconjurat pe nepoțelul nostru cu toată atenția. Plus că, după operație, a trebuit să-l țină sub supraveghere riguroasă, fiindcă exista, pare-se, și riscul unor altor amenințări.

Din fericire, micuțul a răspuns bine la tratament și astăzi corpul său mic e în regulă. Mănâncă bine! Și e bine și tractul său intestinal, care l-a chinuit atât de tare, dar și pe noi toți, într-un fel!”, a mai adăugat Romică Țociu, pentru sursa citată anterior.

Romică Țociu este în culmea fericirii, de când a aflat veștile bune. Actorul le este recunoscător medicilor care i-au salvat viața nepotului său Philip. Cel mic va fi externat din spital vineri, 25 februarie.