Adevărul despre poza polițiștilor cu Adi Minune și Tzancă Uraganu. Secretul ei s-a aflat

Adevărul despre poza polițiștilor cu Adi Minune și Tzancă Uraganu. Secretul ei s-a aflat
Despre poza polițiștilor cu Adrian Minune și Tzancă Uraganu

Și dacă n-ar fi, nu s-ar povesti. Culisele controversatei fotografii cu Adrian Minune, Tzancă Uraganu, doi polițiști și un jandarm. E anchetă la Jandarmerie. Verificări se fac și la Poliția Capitalei.

Adevărul despre poza în care apar doi polițiști și un jandarm alături de Adi Minune și Tzancă Uraganu

Poliția a intervenit sâmbătă seară la un eveniment privat aflat în desfășurare într-un apartament de tip penthouse din Sectorul 6. Printre participanți s-au numărat și cântăreții de manele Adrian Copilul Minune și Tzancă Uraganu. După intervenția autorităților, în spațiul public a apărut o fotografie cu cele două vedete alături de doi polițiști și un jandarm. Ca urmare, Jandarmeria Română a venit cu următoarele precizări:

„Fotografia a fost efectuată în noaptea de 31 octombrie spre 01 noiembrie 2020. Jandarmul din imaginea la care se face referire este cadru militar activ al Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.

În urma celor constatate, s-a demarat o cercetare asupra aspectelor anterior expuse, prin structura de control și verificări interne a Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.

Reiterăm faptul că nu tolerăm și nu vom tolera niciodată orice formă de abatere de la principiile solide pe care este clădită instituția noastră și vom comunica, în continuare, cu celeritate, concluziile verificărilor pe care le-am demarat.

Vă asigurăm că Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București își desfășoară activitatea în interesul cetățenilor, al comunității și în sprijinul instituțiilor statului, exclusiv pe baza și în executarea legii”.

Imagine de la petrecerea interzisă

La acest eveniment, oamenii legii au identificat 11 persoane care au fost sancționate pentru încălcarea Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și a Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Amenzile au fost în valoare totală de 38.500 de lei. Conform News.ro, Adrian Minune s-a aflat printre cei sancționați.

  • Imaginea a fost făcută publică de Andrei Velcu, zis Tzancă Uraganu, cu descrierea: „Noaptea golanii ! ( v-am zis ca nu se mai poate face nici măcar un bairam nu m-ați crezut ) 🤣🤣🤣🤣” 
  • Cei doi maneliști nu purtau măști de protecție.

Culisele unui show păcătos

Potrivit G4Media, fotografia care a făcut furori pe internet a fost făcută la cererea femeii care și-a aniversat ziua și a cărei petrecere a fost stricată de forțele de ordine. După oprirea evenimentului, ea le-a cerut celor doi polițiști și jandarmului, drept ”cadou”, să facă o fotografie cu ea, apoi una cu cei doi maneliști, pentru a le avea amintire. Oamenii legii au fost de acord fiindcă, după explicațiile oferite superiorilor, nu au crezut că greșesc cu ceva, atât tmp cât ei le aplicaseră deja amenzile participanților la eveniment.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI