De ce fiicele lui Adrian Minune refuză să cânte manele. Adriana Simionescu dă cărțile pe față

Adrianna Simionescu a vorbit despre alegerile muzicale (foto: Pro TV)

Adrianna Simionescu, una din fiicele lui Adrian Minune, a devenit cunoscută după ce a participat la ”Vocea României”. După eliminarea din competiție, Adrianna a decis să vorbească despre alegerile ei muzicale și refuzul de a cânta manele.

Adrianna Simionescu vorbește despre alegerile muzicale

La aproape un an de la participarea la ”Vocea României”, Adrianna Simionescu a revenit pe platourile PRO TV. Ea a fost invitat în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea”. Printre multele întrebări adresate de cei doi moderatori, s-a numărat și cea despre refuzul de a cânta manele și alegerile sale mzicale. Nonconformistă, sinceră și directă, Adrianna Simionescu a răspuns la întrebări, spunând că:

”Pentru că pur și simplu părerea noastră despre mediul în care tata lucrează, ca să zic așa, este una care depinde de situația. Și ca fată, eu cred că nu e ok pentru noi. Nu e pentru noi, nu e potrivit pentru o fată. Bine, cu tot respectul pentru femeile care fac chestia asta, dar nu cred că mi s-ar potrivi.”, a declarat Adrianna, făcând referire și la sora sa.

Asta nu înseamnă că nu își ascultă tatăl, și că nu îi i-a în considerare sfaturile.

De ce fiicele lui Adrian Minune refuză să cânte manele. Adriana Simionescu dă cărțile pe față
Adrianna Simionescu: Pentru că pur și simplu părerea noastră despre mediul în care tata lucrează,” (foto: Pro TV)

”Tata îmi dă sfaturi non-stop. Toată lumea mă întreabă asta. Se bagă peste tot. peste tot se bagă tata. Ce să zic? Mi-a zis să am grijă ce vorbesc… În privința pieselor, mă lasă să fac alegeri singură pentru că știe că artișrii au așa un feeling despre ce urmează să se întâmple cu piesa lor. Și a zis: ”Dacă tu simți că e ok, fă chestia asta. El zice n-ai făcut bine asta, nu mergee asta,.. Și eu mă enervez în momentul acela, zic: ”Bine, tu le faci pe toate corect”, mă duc în cameră, îmi vărs nervii, mă întorc și îi spun: ”Da, bine, și cum ar trebui să fac?”. Sunt sensinilă la sfaturile lui. Față de felul în care discut cu mama, el e mai rigid. Dar ceea ce zice e corect…”, a mai spus Adriana Simionescu.

Adrianna a lansat o piesă nouă, în pandemie

În afară de răspunsurile la întrebările celor doi moderatori, Adrianna Simionescu a decis să-și lanseze la PRO TV și noua sa piesă. Piesa a fost scrisă și filmată în perioada în care ne aflăm, de pandemie. Este vorba de primul ei single din carieră. Tânăra spune că este o piesă dedicată tuturor celor care și-au găsit fericirea sau sunt în căutarea ei. Videoclipul, spune tânăra, dezvăluie atitudinea sexy și glamorous a artistei, precum și firea noncoformistă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI