Adevărul despre operațiile lui Brigitte Pastramă. Din cauza cui le-a făcut, de fapt. A spus tot!

Adevărul despre operațiile lui Brigitte Pastramă. Din cauza cui le-a făcut, de fapt. A spus tot!
Adevarul despre operatiile lui Brigitte Pastrama

Brigitte Pastramă spune adevărul legat de operațiile sale estetice. Încă din tinerețe, frumoasa brunetă a simțit nevoia de a aduce anumite îmbunătățiri Din cauza cui le-a făcut, de fapt. A spus tot!

Adevărul despre operațiile lui Brigitte Pastramă

Toată lumea o cunoaște pe Brigitte Pastramă. Frumoasa brunetă este una dintre cele mai cunoscute și mediatizate vedete din România. Relațiile sale amoroase tumultoase precum și numărul mare de operații estetice pe care le are la activ au găsit-o, mereu, în centrul atenției mass-media.

Brigitte are în total 20 de intervenții estetice, dintre care patru operații la nivelul bustului, modificări la nivelul buzelor, pomeților și posteriorului. Vedeta a povestit în cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena Stars, că a început să calce pragul cabinetului medicilor esteticieni din cauza bărbaților din viața ei:

„Totul a început de la fostul meu soț, Tavi, care, de ziua mea, s-a închis în baie cu prietena mea cea mai bună și a băut șampania cu ea. Și mi-a zis: ce sunt eu de vină că tu nu ai sâni așa mari ca ea? Atunci, de nervi, m-am programat la operație fix a doua zi! Eu nu mi-am schimbat implanturile până ce nu l-am născut pe Robi, după aceea am mai avut încă un implant la Sara și al patrulea l-am făcut acum!

Astea ultimele sunt garantate pe viață și am și pașaport la ele. Eu toate operațiile pe care mi le-am făcut, le-am făcut pentru bărbații de lângă mine! De la unele operații era să mor! Am făcut embolie pulmonară și era să mor, aveam coastele deplasate. Și acum vine Pastramă și-mi zice că am prea multe?! El nu le-a văzut înainte să ne căsătorim?

Ce operații estetice plănuiește să-și mai facă Brigitte

După Bianca Drăgușanu, Brigitte este, probabil, diva din showbiz care a suferit cele mai multe intervenții de frumusețe, de-a lungul anilor. Bruneta a fost dintotdeuana nemulțumită de aspectul ei fizic, deși fanii i-au spus, încă din tinerețe, că era o femeie foarte frumoasă și cu forme voluptoase. Dar cum ea ține cont, în primul rând, de părerea ei, acest lucru nu a afectat-o foarte tare pe soția lui Florin Pastramă.

Acum are 43 de ani și nu se oprește aici. Fosta doamnă Năstase susține că va continua să apeleze la ajutorul bisturiului ori de câte ori va simți nevoia și nu va fi mulțumită de aspectul său fizic. Cu toate acestea, bruneta a mărturisit că actualul ei soț, Florin Pastramă, i-a reproșat faptul că este „prea operată”.

Acum vreau fire de întinerire ca să nu ajung să mă taie mai tare. Pune cineva fire în Chișinău, dar merg după ce fac vaccinul! Eu am făcut embolie pulmonară și, după vaccin, va trebui să fac niște injecții pentru tromboză”, i-a spus Brigitte Pastramă lui Dan Capatos la Xtra Night Show.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI