01 ian. 2021 | 09:09

Adevărul despre mutarea Rocsanei Marcu în Anglia. Oferta a fost mult prea tentantă să îi reziste

Monden
Adevărul despre mutarea Rocsanei Marcu în Anglia. Oferta a fost mult prea tentantă să îi reziste
De ce s-a mutat Rocsana Marcu in Anglia

S-a aflat tot adevărul despre mutarea Rocsanei Marcu în Anglia. Oferta a fost mult prea tentantă pentru ca vedeta să îi reziste. De ce a plecat, de fapt, Rocsana Marcu în Anglia, citiți în articolul de mai jos.

Rocsana Marcu s-a mutat în Marea Britanie. Ce a motivat-o să ia decizia radicală

S-a aflat adevărul despre mutarea Rocsanei Marcu în Marea Britanie. Rocsana Marcu a primit o ofertă mult prea tentantă ca să îi poată rezista. Pentru Rocsana Marcu anul care tocmai s-a încheiat a fost un an decisiv.

Pandemia a inspirat-o pe Rocsana Marcu, astfel că aceasta a început o viață nouă în Marea Britanie, la Londra, alături de fetițele sale, Mayra și Indira. Ce a determinat-o, de fapt, pe vedetă să ia decizia radicală și cum îi merge acolo, citiți în rândurile ce urmează.

Anul 2020, unul extraordinar pentru Rocsana Marcu

”Dacă mă aude cineva când spun că anul 2020 a fost extraordinar pentru mine cred că spune că am luat-o razna, dar sinceră să fiu, 2020 a fost un an care pentru mine a însemnat schimbarea vieții și cea mai bună mutare pe care am putut s-o fac de-a lungul vieții. Și aici mă refer strict la plecarea din țară, plecarea în Anglia, la Londra, pentru viitorul fetițelor mele.

Și cum ele sunt pe locul 1 în viață mea, nu m-am gândit la nimic altceva în momentul în care am luat această decizie, decât strict la binele lor. Iar înainte să plec din țară, în mijlocul pandemiei am stat de vorbă cu ele, le-am întrebat dacă ar vrea să studieze la Londra și bineînțeles că au spus că da, pentru că ele iubesc locul acesta”, a povestit Rocsana Maqrcu, potrivit ciao.ro.

Fetițele Rocsanei Marcu, fericite în Anglia

Vedeta a povestit că fetițele sale sunt fericite acolo unde se află acum. ”Când am avut evenimente le-am luat de fiecare dată cu mine și se simt foarte bine la Londra, le-a plăcut din primul moment în care am venit aici ia în momentul în care ne-am și mutat, s-au simțit efectiv ca acasă și asta datorită faptului că ele oricum în România au studiat la niște școli private unde au avut foarte mulți colegi din diferite țări, diferite naționalități și a fost foarte ușoară schimbarea asta pentru ele”, a precizat Rocsana Marcu.

Un an rău pentru marea majoritate a oamenilor, a devenit anul bun al Rocsanei Marcu. Aceasta a povestit cum a luat hotărârea să se mute în Anglia. ”În general, așa am făcut de-a lungul anilor, când am  văzut că unele lucruri nu merg așa cum îmi doresc, m-am adaptat foarte ușor, din mers, ceea ce s-a întâmplat și acum.

Lucrurile nu mergeau prea bine în România

Nu pot spune că nu mergeau în România lucrurile așa cum îmi doream eu, că nu am eu cum să mă pun cu un sistem politic care știți bine cum este în țară, și nu doar politic, ci și medical, în fine, dar consider că pentru copiii mei trebuia să fac această schimbare radicală și cea mai importantă și majoră pe care am făcut-o vreodată în viața mea și sunt tare fericită.

Sunt fericItă pentru ele, pentru felul în care evoluează aici și cum se descurcă la școli și ce diplome obțin de fiecare dată și cât de mândri sunt profesorii de ele și nu le vine să creadă profesorilor că  iau note foarte mari și diplome de merit care pe mine mă fac foarte fericită și mândră de ele. Nu că sunt fetițele mele, dar acesta este adevărul”, a mai declarat Rocsana Marcu.

Parteneri
Care este ultima dorință a lui Celine Dion. Artista suferă de o boală incurabilă, dar speră la o minune
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Fenomen uluitor în România. Toți șoferii trebuie să-și spele mașinile
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
Capital.ro
Colosul străin care a preluat compania ce produce una dintre cele mai iubite pâini din România
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro