S-au despărțit când ea era însărcinată, iar acum Rocsana Marcu a dat lovitura. Ce se întâmplă cu fostul iubit

S-au despărțit când ea era însărcinată, iar acum Rocsana Marcu a dat lovitura. Ce se întâmplă cu fostul iubit
Rocsana Marcu a dat lovitura! Ce se întâmplă cu fosutl ei iubit, tatăl uneia din fetițele sale

Veste extrem de bună pentru Rocsana Marcu! Fosta prezentatoare de televiziune tocmai a primit fericita veste de la cel care o reprezintă în tribunal. Ce se întâmplă cu fostul iubit?

Veste bună pentru Rocsana Marcu. Ce se întâmplă cu fostul iubit?

Rocsana Marcu nu s-a putut bucura niciodată de o familie ca la carte. Aceasta s-a despărțit de bărbații cu care le-a făcut pe cele două fetițe, iar cu unul dintre ei s-a judecat intens preț de nu mai puțin de 10 ani. Procesul dintre vedetă și tatăl primului său copil a durat parcă o eternitate, dar concluzia fericită a fost de partea Rocsanei. În acest context, Adrian Ștefan Iliescu este obligat să plătească retroactiv pensie alimentară, pentru că nu a achitat-o deloc până acum.

Din păcate, este posbil ca tatăl Mayrei să fie executat silit din cauza cheltuielilor neachitate pentru fiica sa. Surse din anturajul fostei moderatoare susțin că blondina nu și-ar fi dorit mai mult decât ca acesta să vină să-și vadă fiica. „Nu comentez nimic legat de viața mea personală!”, a declarat Rocsana, contactată de jurnaliștii de la Click.ro, în speranța unei reacții pe baza acestui subiect.

Rocsana Marcu, câștig de cauză în instanță în procesul cu fosutl iubit
Rocsana Marcu, câștig de cauză în instanță în procesul cu fosutl iubit

„Au fost luate toate măsurile de indisponibilizare”

“Clienta mea a câştigat procesul împotriva tatălui fetiţei acesteia, domnul Iliescu! Acesta a fost obligat la acoperirea cheltuielilor privind creşterea şi educarea minorei, obligaţie pe care şi la acest moment o ignoră! Într-adevăr, s-a demarat procedura de executare silită împotriva tatălui. Executorul judecătoresc a procedat la indisponibilizarea tuturor veniturilor obţinute de Adrian Ştefan Iliescu, iar la acest moment suntem în faza de evaluare a bunului imobil constând în casa de locuit aparţinând debitorului, urmând ca în cel mai scurt timp să se procedeze la scoaterea la licitaţie publică a bunului. Totodată au fost luate şi toate măsurile de indisponibilizare a autoturismului pe care refuză să-l predea executorului judecătoresc”
Ramona Aldea, avocat (Sursa: click.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI