Adevărul despre mutarea Cristinei Spătar din țară. Pentru cine ar pleca vedeta din România: ‘Era foarte încântat’

Adevărul despre mutarea Cristinei Spătar din țară. Pentru cine ar pleca vedeta din România: ‘Era foarte încântat’
Cristina Spătar, totul despre o posibilă mutare din România

Mulți s-au întrebat dacă Cristina Spătar o să se mute sau nu din țară. Vedeta s-a decis să spună adevărul despre problemele pe care le are și să explice care este motivul pentru care ar renunța la România. Aceasta se gândește la binele unor persoane extrem de importante în viața ei.

Cristina Spătar a spus adevărul. De ce ar pleca din România

Cristina Spătar a dezvăluit că nu are planuri să plece din țară, deși se gândește la viitorul micuților ei. Vedeta nu se teme să înceapă o nouă viață, mai ales pentru că este atrasă de domeniul imobiliarelor. Aceasta este sigură că ar reuși să se întrețină dacă ar lua o decizie radicală.

„Nu mă mut încă. Mi-aș dori pentru viitorul copiilor și pentru a studia ei acolo, pentru școli, pentru academia de fotbal, pentru Albert, el iubește fotbalul. Eu nu mai am pe nimeni, părinții mei s-au dus.

Am rămas singură, sunt doar cu copiii. Este greu pentru toată lumea, este mai delicat, trebuie să fim mai precauți, noi, artiștii. Recent am fost la un festival de modă la Dubai, acolo am cunoscut mai mulți oameni, o doamnă avocat m-a pus pe gânduri.

Eu am avut o mică firmă de construcții, i-am dat-o fostului meu soț. El a preluat-o când ne-am căsătorit. Imobiliarele mereu m-au atras.”, a povestit ea la Vorbește lumea.

„Albert iubește fotbalul, acolo ar avea mai multe șanse”

Cristina Spătar face tot ce poate pentru ca micuții ei să aibă un viitor cât mai strălucit. Vedeta ar pleca la Londra pentru ca fiul său, Albert, să poată să ajungă pe culmile succesului jucând fotbal.

Aceasta a mărturisit că nu a putut să plece din țară în urmă cu 2 ani, când nu a primit acordul din partea fostului soț.

„Nu vorbesc bine engleza, acesta ar fi un motiv pentru care nu mi-aș dori să ajung în Londra. Bine, vorbesc engleză, dar nu așa strălucit. Dacă ar fi să plec, aș alege Londra pentru școli.

Albert iubește fotbalul, acolo ar avea mai multe șanse. L-am întrebat pe Albert, era foarte încântat. Când am vrut să plec, acum 2 ani, înainte de Brexit, nu am primit acordul soțului.

Acest lucru m-a dat peste cap. Nu știu, nu cred că ar fi de acord, nu avem așa o comunicare. Cred că pentru binele copiilor ar fi fost OK.”, a mai zis ea.

Cum se descurcă Cristina Spătar pe plan financiar

Frumoasa artistă trece prin clipe dificile, mai ales pentru că mulți artiști au fost nevoiți să se orienteze către alte domenii din cauza pandemiei. Aceasta se bucură pentru că a reușit să câștige bani din evenimentele pe care le-a avut în această vară, dar și pentru că are parte de contracte de imagine.

De asemenea, vedeta a mărturisit ce planuri are pentru sărbători. Cristina Spătar se gândește să plece în Marea Britanie, alături de micuții săi, pentru a petrece alături de sora sa.

„Am avut evenimente vara asta, mai am contracte de imagine. Mă gândeam la ei. Am unde să stau, e sora mea. Pentru mine e OK, în cazul în care aș avea concerte la Londra, sunt 3 ore de zbor. (…)

Noi suntem doar noi 3, sora mea e acolo. Mă gândeam să îmi iau copiii și să merg acolo.”, a adăugat vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI