Adevărul despre familia Ceaușescu. Fostul dictator a adoptat copiii făcuți de Elena cu alți bărbați

Adevărul despre familia Ceaușescu. Fostul dictator a adoptat copiii făcuți de Elena cu alți bărbați
Nicolae Ceaușescu a adoptat copiii făcuți de Elena cu alți bărbați

Nicolae Ceaușescu a adoptat copiii pe care soția lui, Elena, i-a făcut cu alți bărbați. Dezvăluirile au fost făcute de fostul ministru de Externe și președinte al Consiliului de Miniștri, Ion Gheorghe Maurer și au fost publicate în cartea Laviniei Betea – Maurer și lumea de ieri – Mărturii despre stalinizarea României.

Valentin și Zoia, copiii adoptați de Nicolae Ceaușescu

Ion Gheorghe Maurer (n. – d. 

„Ceaușescu i-a adoptat copii pe care-i avea cu alții și i-a mai făcut și el un copil, pe Nicușor. Mai târziu, mi-am dat seama că acestă femeie îl stăpânește în așa măsură pe Ceaușescu, încât, de fapt, ea conduce. El nu face decât ceea ce spune ea. Și că, probabil, ea hotărâse ca el să exercite conducerea sub forma unei stăpâniri dictatoriale”, a spus Maurer.

Informația a fost ascunsă pentru ca populația să nu râdă de faptul că Elena Ceaușescu nu a fost fecioară în momentul în care s-a căsătorit cu cel care avea să conducă România timp de 22 de ani. Maurer a mai spus că nici Elena și nici Nicolae nu erau oameni morali, deși dăduseră „codul eticii și echității socialiste”, în baza căruia mulți activiști de partid au fost demiși după ce au divorțat.

„Atunci când femeile calcă strâmb, vorbesc mai mult de etică și de morală decât cele cinstite. Nici ea, nici Ceaușescu, nu erau morali, decât în declarații. Dovadă este accidentul de automobil ce mi l-au provocat mai târziu”, a adăugat Maurer, care a fost prim-ministru al României în perioada 1961-1974 și președinte al Prezidiului Marii Adunări Naționale a Republicii Populare Române în perioada 11 ianuarie 1958 – 21 martie 1961.

Urmăriți Playtech.ro și pe