Adevărul despre Elena Marin, din spatele camerelor TV. Cătălin Moroșanu, dezvăluiri fascinante

Adevărul despre Elena Marin, din spatele camerelor TV. Cătălin Moroșanu, dezvăluiri fascinante
Cadoul lui Moroșanu pentru Elena, la despărțire

Una din surprizele neplăcute a fost și plecarea lui Cătălin Moroșanu de la ”Survivor România”. În toată perioada cât a făcut parte din echipa Faimoșilor Cătălin Moroșanu s-a apropiat mai mult de Elena Marin. Cei doi au avut multe momente în care au discutat, dar fără să fie văzuți și auziți de telespectatori. După revenirea în țară Cătălin a povestit câte ceva despre relația lui cu Elena.

Cătălin Moroșanu a povestit despre relația cu Elena Marin

Eiiminarea lui Cătălin Moroșanu a fost o mare surpriză pentru toată lumea, mai ales pentru fanii show-ului. Cu toate astea, pe parcursul perioadei petrecute în Republica Dominicană, cum era de așteptat, concurenții s-au apropiat unii de alții.

Este și cazul Elenei Marin și a sportivului Cătălin Moroșanu. După revenirea în țară Cătălin Moroșanu a decis să vorbească despre prietenia cu Elena Marin, acesta declarându-le celor de la Wowbiz.ro:

”Elena Marin este o fire foarte sensibilă și mereu are nevoie de confirmări, are nevoie să o susții. Eu am fost lângă ea, am fost acolo din prima zi. În momentul în care ne-am așezat să dormim noaptea, eu și Elena ne-am așezat unul lângă celălalt. Au fost momente când Zanni o jignea pe Elena și la un moment dat am intervenit și eu și mi-am luat hate. Elena când a fost propusă pentru a fi eliminată am luat-o deoparte.

I-am zis niște chestii foarte profunde și am făcut-o mult mai puternică. Am luat-o deoparte și i-am că Dumnezeu are un plan pentru ea. Faptul că m-a cunoscut pe mine, faptul că a cunoscut experiența Survivor, Dumnezeu are un plan. Ce s-a întâmplat la Consiliu? A ajuns favorita publicului. Din orice situație trebuie să vezi și partea bună, ca să poți depăși anumite supărări și anumite momente grele.”, a mărturisit Cătălin Moroșanu.

Cadoul lui Moroșanu pentru Elena, la despărțire

Deși nimeni nu se aștepta ca Moroșanu să fie eliminat, din păcate asta s-a și întâmplat. Cătălin Moroșanu, cunoscut pentru atitudinea sa războinică, a luat totul așa cum a fost. Experiența de la ”Survivor România”, după cum povestește chiar el, a fost una benefică. Mai ales pentru cei care nu au avut parte de rigurozitățile vieții.

Cătălin Moroșanu, sportiv fiind, a reușit să facă față, dar și el a avut momentele sale de colaps, mai ales după accidentare. Cu toate astea, Elena i-a rămas foarte aproape de suflet și la plecarea din Republica Dominicană acesta i-a făcut un cadou inedit concurentei rămase în competiție.

”I-am dat Elenei talismanul meu norocos, am avut niște mărgele de la Mănăstirea Bârsana și i-am spus că i le dau ca să îi poarte noroc și să se gândească la mine în momentul în care îi este greu. I-am spus că trebuie să fie puternciă și să demonstreze că poate să treacă peste orice. Eu am încredere în Elena Marin că o să ajungă în finală.

Chiar simt să o să ajungă în finală și sper să fie puternică, pentru că este un test al vieții ei și sper să reușească să fie puternică. Așa cum am fost eu un sprijin pentru Elena Marin a fost Andreea Antonescu pentru mine. Dacă nu era fata aia care m-a îmbărbătat… A fost ca mama lui Ștefan cel Mare. M-a luat, m-a îmbărbătat și mi-am revenit”, a mai declarat Cătălin Moroșanu.

Elena Marin supărată după eliminarea lui Moro

Din păcate eliminarea lui Cătălin Moroșanu a venit pe fondul unei accidentări în timpul probelor, iar colegii au fost nevoiți să-l nominalizeze. Cea care a suferit cel mai mult după eliminarea lui Cătălin Moroșanu, a fost chiar Elena Marin, care declara:

”Îmi pare rău că s-a accidentat și l-am văzut împăcat cu gândul că a decis să plece acasă. Poate că sunt egoistă, sunt tristă și sufăr că a plecat. A fost un om drept, curat, cu coloană vertebrală, omul pe care m-am bazat de la începutul competiției până acum.

Faptul că mi-a dat brățara lui, cu care își făcea rugăciunea, însemană mult. Mi-a spus că el crede mai mult în mine decât cred eu. Îmi spunea în fiecare zi că sunt puternică. O să-mi repet asta în gând până când consider că sunt suficient de puternică”, declara Elena Marin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI