21 ian. 2020 | 18:39

Adevărul despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe. ”Nu se vor mai putea ascunde!” | EXCLUSIV

Monden
Adevărul despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe. ”Nu se vor mai putea ascunde!” | EXCLUSIV
Adevărul despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe

De câțiva ani încoace, gura lumii nu mai tace. Cârcotașii sunt pe urmele soților Reghecampf, pentru a vedea dacă aceștia mai sunt ori ba împreună. Supozițiile s-au potolit pentru o perioadă, însă au revenit în vara anului precedent, după ce Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul în față pe Dan Alexa. Agresiunea ar fi avut la bază gelozie, și nu inconveniente, după cum a explicat impresara. Pumnul a fost luat, veștile au continuat…și mai vine și reality-ul familiei, unde cuplul nu se va mai putea ascunde. Adevărul despre relația celebrului cuplu.

Adevărul despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt căsătoriți din iunie 2008. Pe 31 august 2008 s-a născut băiatul lor, Laurențiu Junior, iar relația lor trece, spre surprinderea multora, testul timpului. Dar ce se întâmplă, de fapt, în spatele ”reflectoarelor”?

Celebrul cuplu face subiectul presei în România, iar vești cum că iubirea lor s-a risipit au existat întotdeauna, dar mai cu seamă din vara anului 2019 încoace, când impresara l-a ”pedepsit” pe antrenorul Astrei, Dan Alexa. A părut o criză de gelozie, scriau publicațiile.

”Nu se vor mai putea ascunde. Totul va fi filmat”

Povestea a început în holul de lângă vestiare, la stadionul din Giurgiu, după meciul Astra-FC Botoșani (2-2). Anamaria Prodan a avut o discuție aprinsă  cu Alexa, care s-a sfârșit cu un pumn îndreptat spre obrazul stâng al antrenorului. Gestul afaceristei a fost pus pe seama geloziei, mai ales că tabloidele au relatat la acea vreme o relație mai mult decât apropiată între cei doi. Atunci, mărul discordiei a fost o brunetă, cu forme apetisante, prezentă și ea la meci, lucru care ar fi înfuriat-o pe managera lui Alexa.

Adevărul despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe. ”Nu se vor mai putea ascunde!”

Anamaria Prodan și Reghecampf

Peste întâmplare a trecut timpul, însă dovezile abia acum vin. Anamaria Prodan va fi protagonista reality show-ului ”Prodanca și Reghe”, pentru care se va filma 24 de ore din 24, difuzat pe Antena Stars. Surse din anturajul impresarei au dezvăluit pentru Impact.ro că odată cu apariția emisiunii pe micile ecrane viața lor va fi pusă pe tapet, astfel că supozițiile conform cărora relația dintre ea și soț scârțâie se vor sfârși.

”În reality vom vedea dacă este adevărat că între Reghe și Anamaria există o ruptură și că sunt la un pas de divorț, așa cum s-a speculat în ultimele luni. Dragostea nu mimează. Ea se simte, se trăiește. Telespectatorii vor vedea multe momente de pasiune intensă între cei doi, de asta că asigur. Unele imagini chiar vor fi la limita decenței. Desigur, telespectatorii vor vedea și multe discuții între ei, pentru că Ana are o personalitate puternică, se aprinde ușor. Nu se vor mai putea ascunde acum, pentru că totul va fi filmat”, au spus sursele menționate.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au trecut la următoarea etapă a relației. Vedeta, în culmea fericirii
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
S-A DAT ORDIN în toată Uniunea Europeană. Acest lucru va fi INTERZIS definitiv
Capital.ro
Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au numai reuşite, Scorpionii au parte de un nou început
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
INTERZIS în NOAPTEA de ÎNVIERE! Chiar e PĂCAT MARE
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro