Adevărul despre cele 100 de tatuaje ale lui Zanni, câştigătorul Survivor România 2021

Adevărul despre cele 100 de tatuaje ale lui Zanni, câştigătorul Survivor România 2021
Adevărul desprre cele 100 de tatuaje ale câștigătorului Survivor Româînia 2021

Zanni este o apariție! Acesta a devenit cunoscut după ce s-a împrieteni cu gașca de la Golden Society, ulterior ajungând să atingă faima odată cu victoria de la Survivor România 2021. Ce detalii sunt cunoscute despre tânărul artist și care este adevărul din spatele celor 100 de tatuaje?

Câștigător Survivor România 2021: adevărul despre cele 100 de tatuaje ale artistului

Hubert Edmond Zannidache este cu siguranță o apariție. Acesta a surprins pe toată lumea cu puterea sa și cu îndârjirea cu care a luptat în cel mai greu proiect televizat. Artistul s-a lansat în urmă cu puțin timp, dar cunoscut a devenit cu siguranță după participarea la Survivor România 2021.

Cântărețul este de o bună vreme în gașca mare a lui Alex Velea. Tânărul a șocat și în apariția la Chefi la cuțite, atunci când și-a spus povestea dureroasă în fața tuturor. Zanni a fost abandonat de părinți și a crescut într-un centru de plasament.

Acum, însă, locuiește la un cămin cunoscut din București și dorește să ajungă cât mai departe în ceea ce privește cariera sa. Tatuajele sale au fost cele care l-au scos în evidență. Câștigătorul Survivor România 2021 are peste 100 de picturi pe piele, reușind să-și facă într-o singură săptămână 30 de tatuaje:

‘Dacă aveam bani, le făceam pe toate deodată. Am investit foarte mult în ele. Câteva zeci de mii de lei. Cel mai scump a fost unul de 1.200 de lei. Ele reprezintă revoltă, fiecare tatuaj este transcrierea unui sentiment, fie de frustrare, fie de revoltă. Am tatuat pe mine numai sentimente.’

‘Sigur, nu e ieftină povestea asta’

Un expert tatuator a vorbit despre forma tatuajelor care trebuie evitată, susține specialistul:Ce văd la Zanni reprezintă un fel de , adică desene luate de peste tot şi amestecate. Semnificaţia tatuajului nu e asta.

Tatuajul, care pentru mulţi este o pasiune, uneori dusă până la extrem, are de transmis un mesaj ţie şi celor din jur. Unul care trebuie să te inspire, neapărat, fiindcă într-un fel aşa s-a născut această artă!”

‘Sigur, nu e ieftină povestea asta. Un braţ, spre exemplu, desenat şi preparat ca la carte de un artist tatuator cu experienţă poate costa şi până la 5.000 de euro. Sunt necesare destule şedinţe consecutive în cele aproape două luni cât va dura realizarea întregului braţ, dar la final îmi va dreptate. Fiind că cei mai mulţi dintre cei care vin să-şi facă tatuaje nu au o idee clară de viitorul său tatuaj. Aici intervine cel care desenează’
Costi Azoiței, tatuator (Sursa: impact.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI