Adevărul despre Alexandra de la Puterea Dragostei și Cătălin Marcu a ieșit la iveală: „Știe băiatul ăla că suntem iubiți?”

Adevărul despre Alexandra de la Puterea Dragostei și Cătălin Marcu a ieșit la iveală: „Știe băiatul ăla că suntem iubiți?”
Adevărul despre Alexandra de la Puterea Dragostei și Cătălin Marcu a ieșit la iveală „Știe băiatul ăla că suntem iubiți”

Cei doi concurenți (unul actual, altul fost) în cadrul emisiunii Puterea Dragostei au purtat, recent, o conversație în mediul online care a stârnit multe semne de întrebare în rândul fanilor producției. Adevărul despre Alexandra de la Puterea Dragostei și Cătălin Marcu a ieșit la iveală?

Adevărul despre Alexandra de la Puterea Dragostei și Cătălin Marcu

Sezonul trei al emisiunii Puterea Dragostei vine cu concurenți controversați. Și Alexandra este unul dintre ei. Aceasta are o fire vulcanică și ajunge, cu sau fără voia ei, în centrul unor scandaluri în casa dragostei.

Alexandra de la Puterea Dragostei, de la postul TV Kanal D, ar fi vrut să formeze un cuplu cu Nicos. Din păcate, certurile dintre cei doi le-au afectat sentimentele de iubire și, sătul, el a decis să renunțe la relație.

În cadrul unui live pe Instagram, Cărălin Marcu, fost concurent la Puterea Dragostei, i-a lăsat Alexandrei mai multe comentarii. Acesta a spus că fata e iubita lui, de fapt, și apoi a început să o tachineze, alături de prietenii lui.

Alexandra și Cătălin Marcu sunt iubiți?

„Cătălin, intri cu mine dacă tot sunt gagica ta? Cătă vrea să mă tachineze”, a spus Alexandra înainte să intre live cu Cătălin.

„Când vii acasă? Știe băiatul ăla cu care vorbești în emisiune că suntem iubiți?”, a replicat Cătălin, pe live.

„Noi doi iubiți? Păi nu trebuia să mă anunți și pe mine înainte că suntem iubiți?”, a continuat Alexandra.

„Păi și cum face dacă are dovezi?”, a spus prietenul lui Cătălin.

„Auzi, dragul meu, eu am dormit cu el în pat și nu am avut nicio treabă și el știe lucurul ăsta. E adevărat, Cătă?”, a mai adăugat Alexandra.

„Da, doamnă! Când vii acasă? Te-am lăsat să te duci la emisiune. Când vii acasă?”, i-a spus Cătălin.

Spre final, Cătălin a menționat că Alexandra are haine la el acasă, dar ea a motivat spunând că sunt doar prieteni buni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI