Adevăratul motiv pentru care Smiley s-a întors din SUA acum. Pierde bani din cauza pandemiei?

Adevăratul motiv pentru care Smiley s-a întors din SUA acum. Pierde bani din cauza pandemiei?
Câți bani perde, de fapt Smiley, în această perioadă

Starea de pandemie a dat peste capul planul întregului glob pămândesc. De la oameni de rând, la vedete și oameni de afaceri, toți au fost nevoiți să își suspende activitatea pentru a putea trece peste peste criza provocată de COVID 19. Și în România, o mulțime de persoane publice au anunțat suspendarea spectacolelor sau a concertelor, pe o perioadă nedeterminată.

Smiley, planuri schimbate după izbucnirea pandemiei

Printre cei care aveau planuri și au fost nevoiți să le amâne se numără și Smiley, unul dintre cei mai bine cotați artiști de la noi. În luna ianuarie, prezentatorul emisiunii “Românii au Talent” anunța că se va muta pentru o perioadă de trei luni în America, la Los Angeles, alături de echipa lui de la Haha Producțion. Mai exact, artistul urma să compună melodii pentru artiști consacrați pe plan internațional:

“Prima oară când am mers în America, îmi amintesc că aveam CD-ul demo în buzunar. De când tot mergem acolo ne-am făcut foarte mulți prieteni cu care colaborăm și cu care ne-am creat parteneriate, avem o bază de artiști și acolo, așa cum avem și în România. Acum mergem să facem muzică cu o grămadă de autori americani și să producem pentru artiștii de acolo. Asta este frumos în lumea muzicii, că limbajul este comun și general valabil, cu toții simtim la fel, indiferent de lumea din care venim”, mărturisea Smiley în urmă cu aproape două luni.

https://www.youtube.com/watch?v=ZOdYsBA8w9M

Nu pierde bani din cauza coronavirus!

Din păcate socoteala din târg nu se potrivește cu cea de acasă, iar Smiley a fost nevoit să își schimbe planurile, din cauza crizei de pandemie, care face ravagii și în America de câteva sptămâni. Astfel, artistul a decis să oprească orice activitate profesională din Los Angeles și să se întoarcă pe plaiuri miroritice, pentru ca el și membrii echipei sale să poată fi alături de familie. Însă, spre norocul lui, iubitul Ginei Pistol nu pierde bani pentru că acasă are un studio de înregistrări unde poate compune și monta muzică. Astfel, el va preda la timp melodiile artistilor din America. Mai mult, pentru că în această perioadă trebuia să se afle peste ocean, acesta nu avea concerte, deci se numără printre puținii artiști care nu vor pierde mulți bani din anularea spectacolelor.

În izolare la domiciliu, fără Gina

Întors cu o lună mai devreme din America, Smiley a intrat imediat în izolare la domiciliu, deși autoritățile nu i-au impus acest lucru. Nu singur, ci alături de echipa cu care a fost plecat în America. Deși locuiesc împreuna, Smiley a trimis-o acasă pe Gina pentru o perioadă de două săptămâni, pentru a se asigura că nu a contactat virusul care a ucis până acum peste 9000 de persoane.