Smiley și-a făcut public numărul de telefon. Ce s-a întâmplat imediat după asta

Smiley și-a făcut public numărul de telefon. Ce s-a întâmplat imediat după asta
Smiley și-a făcut public numărul de telefon. Ce s-a întâmplat imediat după asta

Fără doar și poate, Smiley este unul dintre cei mai iubiți artiști din România, dar și o prezență admirată pe micile ecrane, alături de Pavel Bartoș, la Românii au talent, de la Pro TV. Recent, interpretul a lansat o provocare pentru cei care îi iubesc muzica.

Smiley și-a făcut public numărul de telefon

Astfel că, Smiley și-a dezvăluit numărul de telefon în videoclipul piesei ”Ce mai faci, străine?”. Acum, oricine poate să îl sune și poate să îi de mesaje text sau prin whatsapp, dacă urmărește videoclipul noii sale piese și îl descoperă, ascuns în imagini.

„Mi-am dorit mereu să vorbesc direct cu cei care îmi ascultă muzica, să-mi spună ce părere au despre piesele mele și ce ar vrea să mai asculte. Așa că, m-am gândit să  dau printr-o provocare direct numărul meu de telefon, ca să ne fie mai simplu să ne auzim și să comunicăm.

Mi-e dor de casă, de toți ai mei și abia aștept să-mi spună sau să-mi scrie lumea „ce mai faci, străine’, pe unde ai umblat?”, a mărturisit  Smiley, care s-a aflat în America de la începutul lunii februarie, pentru a face muzică, nu singur, ci împreună cu o parte din echipa de la HaHaHa Production.

Ce s-a întâmplat imediat după asta

Piesa, lansată cu provocarea inclusă de a găsi mesajul ascuns în imaginile sale, este difuzată deja de radiourile din țară și se bucură de mii de ascultări pe platformele de streaming. Piesa ”Ce mai faci, străine?” este, de asemenea, și pe primele locuri în trending pe YouTube, cu aproximativ un milion de vizualizări.

Deja peste 1000 de persoane au descoperit numărul de telefon al lui Smiley, ascuns în videoclip, pe care au și trimis, prin whatsapp, mesaje, scrise, video, vocale, dar și fotografii.

„Am primit deja sute de apeluri și mesaje. Abia aștept să vorbim si să aflăm mai multe unii despre alții”, le-a spus Smiley celor care vor descoperi numărul sau în clip.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI