Adevăratul motiv pentru care Regina Elisabeta nu a abdicat pentru ca Charles să îi ia locul. Nu i-a fost uşor

Adevăratul motiv pentru care Regina Elisabeta nu a abdicat pentru ca Charles să îi ia locul. Nu i-a fost uşor
De ce Regina Elisabeta nu i-a cedat tronul lui Charles?

Britanicii s-au bucurat mereu de prezența Reginei Elisabeta pe tron. Cu toate astea, unii s-au întrebat de-a lungul timpului de ce nu a abdicat la un moment dat pentru ca fiul cel mare să îi ia locul. Câțiva oameni s-au gândit că timpul petrecut în slujba Casei Regale a fost unul prea lung și că dacă ar fi renunțat ar fi putut să se bucure altfel cel puțin de ultimii ani de viață. S-a aflat acum motivul pentru care nu a făcut asta. Actualul moștenitor al tronului s-a pregătit zeci de ani să devină Rege.

Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a nu a abdicat: suverana nu i-a cedat locul lui Charles

Regina Marii Britanii a murit în cursul zilei de 8 septembrie, iar ieri a fost condusă pe ultimul drum. Aceasta este acum plânsă de oameni din lumea întreagă. Britanicii au adorat să o știe pe aceasta pe tron, dar mulți s-au întrebat de-a lungul timpului de ce nu i-a cedat la un moment dat locul fiului cel mare.

Suverana a avut mai multe probleme de sănătate în ultimul an de viață, dar cu toate astea nu a plănuit să facă o schimbare în acest scenariu și să îl lase pe Charles la conducere.

Ea a sărbătorit chiar cu trei luni înainte să se stingă de viață jubileul de platină. Monarhul a stat pe tronul britanic nu mai puțin de 70 de ani. Majoritatea oamenilor din lumea întreagă s-au gândit că abdicarea nu este posibilă tocmai în cazul Reginei Elisabeta.

,,Abdicarea este de neconceput”

,,Abdicarea este de neconceput”, a spus un istoric francez pe nume Jean des Cars. Același lucru a fost subliniat și de echipa monarhului pentru care ideea abdicării a fost un coșmar. Experții din Familia Regală a Marii Britanii susțin că o parte din motivul care a făcut-o pe suverană să nu renunțe la tron a fost tocmai felul în care ea a primit coroana.

Nu era deloc așteptat ca ea să devină Regină atât de rapid. De asemenea, un alt motiv ar fi legat de istoria familiei. Mai exact, unchiul ei (Edward al VIII-lea) a abdicat după ce s-a îndrăgostit nebunește, lucru care a atras critici asupra familiei din partea cetățenilor . De asemenea, chiar regretata Regină a afirmat în urmă cu ceva timp: ,,Este o slujbă pe viață”.

„Declar în fața dumneavoastră că întreaga mea viață , lungă sau scurtă, va fi dedicată serviciului și slujirii marii noastre familii imperiale căreia îi aparținem cu toții”, a mai spus aceasta în timpul unui turneu în Africa de Sud.