Adevăratul motiv pentru care Anamaria Prodan a divorţat de primul soţ. I-a spus clar ce vrea, nu a fost loc de negocieri

Adevăratul motiv pentru care Anamaria Prodan a divorţat de primul soţ. I-a spus clar ce vrea, nu a fost loc de negocieri
Adevăratul motiv pentru care Anamaria Prodan a divorţat de primul partener. L-a făcut public chiar impresara.

Adevăratul motiv pentru care Anamaria Prodan a divorţat de primul soţ, Tibi Dumitrescu. Sexy impresara și fostul  baschetbalist au ales să meargă pe drumuri separate în urmă cu cincisprezece ani de zile. Totuși, chiar și în prezent, se înțeleg de minune! Fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf are o relație bună și cu actuala soție a sportivului.

Adevăratul motiv pentru care Anamaria Prodan a divorţat

Anamaria Prodan și Tibi Dumitrescu s-au căsătorit în anul 1998. Și-au întemeiat o familie foarte frumoasă, având împreună și două fete, pe nume Sarah și Rebecca. Relația lor funcționa atât de bine încât, în momentul în care vestea divorțului a fost făcută publică, toată lumea a rămas surprinsă.

Au început să circule multe zvonuri referitoare la motivul despărțirii dintre cei doi. Unele voci au susținut că agenta de jucători l-a înșelat pe fostul baschetbalist. Acesta ar fi fost, potrivit surselor de atunci, adevăratul motiv pentru care cuplul a decis să se despartă. Numai că lucrurile nu au fost tocmai astfel.

Chiar Tibi Dumitrescu a ieșit public, în urmă cu mai multă vreme, pentru a lămuri situația. Fostul baschetbalist a declarat că partenera lui nu l-a înșelat, dezminținând astfel toate informațiile promovate de gurile rele. Sportivul a explicat cât s-a putut de clar că ambii parteneri au suferit, în urma despărțirii. Însă aceasta ar fi fost cea mai înțeleaptă decizie ce trebuia luată.

Mulți s-au întrebat ce a ascuns relația Anamariei Prodan cu Tibi Dumitrescu. Bărbatul este absolut convins că agenta Fifa l-a respectat până la capăt. Acum, sexy impresara a dat din casă, explicând care a fost reala cauză a divorțului de primul său partener de viață. Totul a avut legătură cu traiul în Statele Unite ale Americii, potrivit acesteia.

„Eu nu puteam să-i ofer ceea ce merita”

După nouă ani de mariaj, Anamaria Prodan i-a cerut divorțul lui Tibi Dumitrescu. Totul, din cauză că agenta de jucători nu concepea, la acea vreme, să trăiască peste Ocean. Cei doi parteneri își doreau lucruri total diferite. Frumoasa blondină tânjea după o viață în lumina reflectoarelor și își dorea să intre în impresariat. Fostul său soț nu intenționa să renunțe la America.

„L-am invitat la restaurant. Am vorbit atât de direct și frumos. I-am explicat că e un om cum puțini se nasc pe pământul ăsta și că merită să-și găsească pe cineva care să-i pună lumea la picioare, așa cum își dorește el. (…)

Tibi m-a iubit dumnezeiește. Nu m-a deranjat niciodată cu nimic. M-a înțeles când am vrut să plec. Îl țineam lângă mine doar din egoism. Era foarte bun cu mine, mă ocrotea, mă idolatriza. Dar eu nu puteam să-i ofer ceea ce merita”, a spus Anamaria Prodan, în podcastul moderat de Viorel Grigoroiu.

Citește și: Cum arăta Anamaria Prodan înainte de căsătoria cu Reghecampf. Nu o recunoşti, zici că e altă persoană. Foto

Agenta de jucători a explicat că nu se înțelege foarte bine doar cu Tibi Dumitrescu, ci și cu actuala soție a acestuia, pe nume Irina. Anamaria Prodan a ținut să își arate recunoștința față de atitudinea acesteia. Potrivit spuselor sale, actuala parteneră a fostului baschetbalist s-a implicat activ în viața primilor săi copii.

Urmăriți Playtech.ro și pe