Adevărata relație dintre Kate Middleton și Meghan Markle. Ce se întâmplă acum cu ele

Adevărata relație dintre Kate Middleton și Meghan Markle. Ce se întâmplă acum cu ele
Întâlnire tensionată între Kate Middleton și Meghan Markle

Recent, Prințul Harry și Meghan Markle s-au revăzut cu Prințul William și Kate Middleton, iar întâlnirea a fost una tensionată. „Răceala” plutea în aerul dintre cele două ducese. A fost prima dată când s-au văzut după patru luni. Fanii regali îi învinuiesc pe Prințul William și pe Kate că „i-au ignorat” pe Harry și pe Meghan, fapt pentru care momentul întâlnirii nu a fost cel mai fericit.

„Nu așa se salută frații între ei”

Ducele și Ducesa de Sussex s-au văzut cu Ducele și Ducesa de Cambridge pentru prima dată după ce cei dintâi au făcut marele anunț că vor renunța la titlul de membri seniori, precum și la atribuțiile regale. Cei patru au fost prezenți la o slujbă de Ziua Commonwealth, în 10 martie, care a avut loc la Westminster Abbey, unde s-au prezentat și alți membri ai familiei regale.

Admiratorii monarhici au fost dezamăgiți de reacțiile acestora când s-au văzut, fiind de părere că „nu așa se salută frații între ei”. Nici cele două ducese nu s-au comportat diferit. La momentul revederii, acestea și-au adresat doar un simplu „bună” de la distanță, iar gestul a fost dezbătut intens în presa britanică.

În biserica, Harry și Meghan au fost conduși la locurile lor, cu puțin timp înainte ca William și Kate să li se alăture.

„Tensiunea era palpabilă”

Potrivit specialistului în limbaj nonverbal si paraverbal, Judi James, „tensiunea era palpabilă”, William părând că-și ignore fratele. „Nu a fost chiar reuniunea călduroasă la care ne așteptam”, a declarat ea.

Cele două cupluri regale
Cele două cupluri regale

Au existat și voci care au spus că ducii de Cambridge dezaprobă „ruperea” prințului William și a soției sale de familie și de orice îndatorire regală.

La eveniment, Meghan a furat privirile purtând o rochie verde smarald semnată Emilia Wickstead, la care a asortat o pelerină asimerică și o pălărie  William Chambers. La celălalt pol, Kate a optat pentru o ținută roșie, fiind îmbrăcată cu o rochie ce purta semnătura lui Catherine Walker și o pălărie Sally-Ann Provan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI