Cum a apărut Meghan Markle, la ultimul eveniment oficial. Mesajul ascuns al ținutei sale

Cum a apărut Meghan Markle, la ultimul eveniment oficial. Mesajul ascuns al ținutei sale
Prințul Harry și Meghan Markle, la ultima apariție în calitate oficială

Prințul Harry și Meghan Markle au participat recent la sărbătorirea Commonwealth la Westminster Abbey, aceasta fiind și ultima lor apariție în calitate de membri seniori ai Casei Regale Britanice, unde au atras toate privirile.

O primire rece din partea familiei regale

La slujba de la Westminster Abbey s-au prezentat și alți membri ai familiei regale, după cum urmează: Regina Elisabeta a II-a, Prințul Charles și Camilla, Ducesa de Cornwall, Prințul William și Kate Middleton. Evenimentul a fost organizat cu scopul de „a celebra diversitatea vastă, uniunea puternică și valorile care definesc Commonwealth”.

A fost, de altfel, și prima dată când foștii Duci de Sussex s-au revâzut, într-un cadru oficial, cu Prințul William și Kate Middleton, după ce au făcut marele anunț că vor renunța la titlul de membri seniori, precum și la atribuțiile regale. Chiar dacă gurile rele spun că au fost întâmpinați cu răceală de către membrii familiei, Meghan și Prințul Harry au fost mai zâmbitori ca niciodată iar apariția lor a fost una dintre cele mai plăcute.

Ce simbolizează culoarea rochiei lui Meghan

La ultima sa apariție, Meghan a ales să transmită un mesaj prin intermediul ținutei pe care a purtat-o. O fire rebelă și asumată, fosta Ducesă de Sussex a ales să îmbrace o rochie gen capă de culoarea smaraldului. Detaliul pelerinei fluturând pe ritmurile adierii vântului nu a scăpat ochilor vigilenți ai internauților, care au asemănat-o pe Meghan cu o eroină de benzi desenate, iar comentariile nu au întârziat să apară.

„A fost un cadou venit din ceruri”, „Superwoman! Da, capa aceea…”, „Arată literalmente a o supereroină”, „Dumnezeule, prințesa supereroină!”, sunt doar câteva dintre mesajele fanilor.

Meghan Markle, în rochia verde smarald
Meghan Markle, în rochia verde smarald

La rândul ei, analista Gabriella Winters a explicat ce simbolizează culoarea rochiei aleasă de fosta ducesă la evenimentul care a avut loc la Westminster Abbey.

„În psihologia culorilor, verdele nu este doar culoarea echilibrului perfect, ci și a productivității, a rodniciei. O persoană care poartă verde va da impresia de calm, de raționalitate și de stabilitate”.

În concluzie, Meghan a transmit tuturor că este de neoprit, mai ales acum când și-a văzut ținta atinsă, iar ea, Harry și Archie sunt în Canada, departe de familia regală britanică. Sau, cum spunea cândva Prințul Harry, „ceea ce Meghan dorește, Meghan primește!”.