Cum au reacționat Kate Middleton și Meghan Markle când s-au reîntâlnit. Gestul bizar care a atras atenția

Cum au reacționat Kate Middleton și Meghan Markle când s-au reîntâlnit. Gestul bizar care a atras atenția
Cum au reacționat Kate Middleton și Meghan Markle când s-au reîntâlnit. Gestul bizar care a atras atenția

A fost o întâlnire tensionată între Meghan Markle și Kate Middleton, atunci când s-au văzut pentru prima oară în patru luni, după ce ducii de Sussex au anunțat că se despart de familia regală. Presa britanică a descris ca o ”răceală” întâlnirea între cupluri, în special între cele două ducese, care s-au salutat extrem de formal.

Cum au reacționat Kate Middleton și Meghan Markle când s-au reîntâlnit

Se pare că Meghan Markle și prințul Harry au participat la ultimul eveniment oficial, alături de familia regală britanică, pe data de 10 martie, la o slujbă de Ziua Commonwealth, care a avut loc la Westminster Abbey. Cele două ducese s-au salutat timid cu un simplu ”Bună”, de la depărtare, iar acest gest al lor a fost intens analizat. Mai mulți au spus că se observă o interacțiune bizară între cele două.

Tabloidul britanic The Sun a relatat că și William și Harry și-au transmis salutări de la depărtare, apoi s-au ignorat complet. Apoi, ducele de Cambridhe i-a zâmbit fratelui său, apoi s-a așezat alături de soția lui.

Expertul în limbaj corporal, pe nume Judi James, spune că ”tensiunea dintre cei patru era palpabilă”. Fanii familiei regale au fost dezamăgiți în special de comportamentul prinților, care acum par ca doi străini.

Gestul bizar care a atras atenția

Toți cei patru au participat la slujbă împreună, iar ducii de Cambridge s-au așezat în fața lui Meghan Markle și a lui Harry. Ziarele scriu că ducii de Sussex au fost ”ignorați” pe parcusrul slujbei.

Au tot existat zvonuri potrivit cărora prințul William și Kate Middleton nu au privit cu ochi buni ”ruperea” ducilor de Sussex de orice familie și de orice îndatorire regală.

Meghan Markle a fost în centrul atenției din cauza ținutei pe care a purtat-o. Reamintim că fosta actriță americană a devenit mămică în urmă cu zece luni. Aceasta a strălucit într-o rochie de culoare verde, semnată de Emilia Wickstead. La ținută, Meghan Markle a asortat o pelerină asimetrică și o pălărie semnată William Chambers. Kate Middleton a purtat o rochie de culoare roșie, care a purtat semnătura lui Catherine Walker și o pălărie semnată Sally-Ann Provan.

După ”Megxit”, așa cum a fost denumită ruptura ducilor de Sussex de familia regală, Harry și Meghan au decis să se mute în Canada, cu fiul lor, Archie. Cei doi duci au renunțat la finanțarea din partea familiei regale britanice și au promis că vor înapoia nu mai puțin de 2,8 milioane de euro pe care statul i-a cheltuit pe renovarea conacului Frogmore, unde au locuit cei doi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI