Adevărata relație de rudenie dintre Alexandru Cumpănașu și Alexandra. Mulți bănuiau că nu îi e chiar nepoată

Adevărata relație de rudenie dintre Alexandru Cumpănașu și Alexandra. Mulți bănuiau că nu îi e chiar nepoată
Relația de rudenie dintre Alexandru Cumpănașu și Alexandra Măceșanu

La scurt timp după apelul Alexandrei care a îngrozit o întreagă țară, Alexandru Cumpănașu a anunțat faptul că este nepoata lui. Cu toate astea, deși până atunci arătase public niște poze cu familia, erau inexistente pozele cu tânăra, lucru care a fost subliniat de mulți. Care este cu adevărat relația de rudenie dintre cei doi? S-a aflat totul!

Care este relația de rudenie dintre Alexandru Cumpănașu și Alexandra Măceșanu?

Majoritatea cetățenilor, dar și multe persoane publice au scos în evidență faptul că Alexandru Cumpănașu nu părea că are legături cu Alexandra, decât până după tragedie. Acesta nu avea poze cu tânăra, nu amintise niciodată de ea în vreo postare, dat fiind faptul că are destule fotografii cu familia pe rețelele de socializare, semn care arată că nu se sfiește să-și pună puțin din intimitate în online.

Au existat destul zvonuri cu privire la relația proclamată a acestuia cu tânăra care a fost ucisă de Gheorghe Dincă. Unii au spus că ei sunt rude, dar foarte îndepărtate, iar alții au susținut chiar că Alexandru Cumpănașu ar fi văr primar cu tatăl tinerei. Adevărul este la mijloc: bunicul lui Cumpănașu este frate cu bunicul tatălui Alexandrei Măceșanu. În acest context, cel care și-a anunțat recent candidatura la alegerile prezidențiale este rudă de gradul VI cu Ioan Măceșanu. Informația aferentă a fost confirmată de către șeful Coaliției Naționale pentru Modernizarea României.

Care este adevărata relație dintre de rudenie dintre Alexandru Cumpănașu și Alexandra Măceșanu
Care este adevărata relație dintre de rudenie dintre Alexandru Cumpănașu și Alexandra Măceșanu

Cumpănașu suferă sau îi face reclamă? Tudorița Măceșanu a spus tot

Tudorița Măceșanu, mama Alexandrei, a fost întrebată dacă nu cumva Cumpănașu s-a folosit de drama familiei pentru a-și putea creiona o mai bună figură pentru alegerile prezidențiale care vor fi în noiembrie.

„Nu. Îi mulţumim din tot sufletul pentru tot sprijinul! Dacă nu era el, nu eram astăzi unde suntem, vă spun sincer. Dacă nu era cazul Alexandrei, nu se ştia nimic nici despre cazul Luizei. Alexandru Cumpănaşu nu s-a folosit de noi. Prin ce anume să se folosească? Nu ne deranjează. Poate să candideze. Îl susţinem şi vom lupta alături de el”
Tudorița Măceșanu (Sursa: Antena 3)

Urmăriți Playtech.ro și pe