Adevărata amantă a Prințului Charles de care Diana știa. Camilla Parker ar fi fost paravan pentru ei

Familia Regală a fost întotdeauna discretă, iar membrii săi trebuie să se comporte după anumite standarde. Ei trebuie să respecte cu strictețe regulile și să se abțină de la situații care i-ar putea compromite și să îi pună într-o lumină proastă în fața publicului. Cu toate acestea, locuitorii Palatului Buckingham sunt și ei oameni, iar emoțiile obișnuite nu le sunt străine. De aceea publicul reușește să afle despre gafele regale.

Ea a fost adevărata amanta a Prințului Charles?

Alexandra „Tiggy” Shan Legge-Bourke este una dintre cele mai emblematice persoane din viața familiei regale britanice de la sfârșitul secolului al XX-lea. Această bonă a reușit să se interpună între prințul Charles și prințesa Diana, scrie publicația Fabiosa.com.

Povestea a început în 1993, când fiica unui bancher comerciant și servitoarea prințesei Anne a fost numită guvernantă a prinților William și Harry. Desigur, înainte de a accepta pe cineva lângă bebelușii încoronați, a fost efectuată o verificare amănunțită.

Tiggy a trecut-o cu brio, deoarece avea o reputație excelentă, o origine bună și o educație solidă, primită în Institutul elvețian Alpin Videmanette. Un fapt interesant: și prințesa Diana a studiat acolo, dar numai pentru un semestru, abandonând după aceea. A afectat asta atitudinea ei față de asistentă? Am putea spune că nici a îmbunătățit relația dintre cele două.

Cu toate acestea, a existat un alt fapt important – doamna Leggy-Bourke a devenit bona regală la 28 de ani și era tânără și atrăgătoare. Mulți din palat au observat acest fapt, temându-se că Charles va acorda prea multă atenție fermecătoarei bone. Soția prințului era îngrijorată. Prințesei Diana i s-a spus că, de fapt, Camilla Parker-Bowles era doar o acoperire, iar Tiggy era adevărata iubire a prințului. Se zvonea că guvernanta lui William și Harry a reușit chiar să rămână însărcinată cu prințul, însă a făcut avort.

Bona lui Harry și William a fost mai mult decât o bonă?

Ultima declarație a avut consecințe grave pentru Diana. Domnișoara Shan Legge-Bourke a angajat avocați și a cerut scuze oficiale de la prințesa de Wales. Nu le-a primit, dar Diana a început să fie mai prudentă în declarațiile sale.

În ciuda tuturor intrigilor din jurul lui Tiggy, Harry și William au iubit-o într-adevăr. Au fost devotați bonei lor și peste ani au devenit nașii copiilor ei.

Nu a ieșit nimic la iveală cu privire la bănuielile Prințesei Diana privind relația dintre soțul ei și bona copiilor. Totul a rămas învăluit într-o aură de mister, iar singurii care știu ce s-a întâmplat sunt doar Charles și Tiggy.