Adevăr înfiorător despre olandezul suspectat că a ucis fetița din Gura Șuții. Dezvăluirea fostei iubite

Adevăr înfiorător despre olandezul suspectat că a ucis fetița din Gura Șuții. Dezvăluirea fostei iubite
Olandezul suspectat că a ucis fetița din Gura Șuții avea condamnări pentru mai multe infracțiuni

Olandezul suspectat că a ucis fetița din Gura Șuții a mai comis astfel de fapte și în trecut. Este mărturia cutremurătoare făcută de fosta logodnică a acestuia, care nu este surprinsă de oroarea comisă. Bărbatul a fost condamnat pentru mai multe infracțiuni, dar femeia susține că nu știa despre trecutul lui în perioada în care a fost împreună cu el.

Olandezul suspectat că a ucis fetița din Gura Șuții avea condamnări pentru mai multe infracțiuni

„Este un șoc, dar a mai comis astfel de fapte în trecut. Acest lucru nu este o surpriză pentru mine”, a mărturisit femeia, sub protecția anonimatului, pentru un site de știri din Olanda. Johannes V. s-a sinucis după ce a omorât fetița din Gura Șuții, județul Dâmbovița. El a intrat cu mașina într-un camion pe șoseaua care leagă localitățile Escharen și Grave, din Olanda.

Procurorul general al României a anunțat că nu s-a primit însă o confirmare oficială a sinuciderii. În momentul în care sinuciderea va fi confirmată, dosarul va fi clasat.

„E un caz cutremurător. Ancheta se va face pe raza mai multor județe, suspectăm o activitate mai amplă a cetățeanului olandez. Știm de 4 vizite ale lui în România, nu știm încă de complici. A fost în mai multe locuri din țară. Vorbim de o activitate complexă a organelor judiciare, în colaborare cu colegii din Olanda. Ne axăm acum pe traseul acestui individ în România, să identificăm locuri, să identificăm complici, verificăm mai multe piste. Verificăm toate cazurile de dispariție din ultimii 10 ani, controlul va fi finalizat săptămâna viitoare, ar putea să ajute și în acest caz. Nu avem dovada că cetățeanul olandez s-a sinucis, avem doar informații de la colegii olandezi, există un ordin european de anchetă, în interiorul statelor UE s-a pus în mișcare cooperare judiciară”, a declarat Bogdan Licu, procurorul general al României.