Adelina Pestrițu, sumar îmbrăcată, într-o imagine care face senzație pe internet! Ce a ales să poarte de ziua soțului ei

Vedeta a stârnit foarte multe reacții, după ce a publicat câteva fotografii, cu o ocazie foarte specială. Soțul Adelinei Pestrițu și-a sărbătorit ziua de naștere, iar pentru că nu putea lăsa momentul deosebit să treacă pur și simplu, vedeta a marcat evenimentul în stilul său unic. De aceea, toată lumea a putut să o vadă în câteva ipostaze incendiare.

Adelina Pestrițu, sumar îmbrăcată, într-o imagine care face senzație pe internet

Adelina Pestrițu le-a dat palpitații fanilor de pe Instagram, după ce a postat două imagini în care apare îmbrăcată foarte sumar, doar în lenjerie intimă. Bruneta s-a pozat provocator cu ocazia soțului său, dezvâluind în acest mod și ce i-a făcut cadou lui Virgil Șteblea. Aceasta a îmbrăcat un set provocator de lenjerie intimă, un model pe negru, și l-a așteptat astfel în dormitorul lor. Vedeta a făcut publice respectivele poze, având foarte mare succes în rândul urmăritorilor de pe rețeaua socială.

Adelina Pestrițu, sumar îmbrăcată, într-o imagine care face senzație pe internet! Ce a ales să poarte de ziua soțului ei
Vedeta s-a pozat în lenjerie intimă, de ziua soțului său

Mai mult, a apucat să își sărbătorească soțul când era departe de casă, pentru că în urmă cu câteva zile aceasta a participat și la People’s Choice Awards. Adelina a profitat din plin de faptul că se afla încă în Los Angeles, Statele Unite ale Americii, și i-a oferit un cadou cât se poate de hot soțului ei.

„De ziua sotului m-am gândit ce aș putea să-i ofer, dar am ajuns la concluzia că cel mai bun cadou sunt eu într-un set de lenjerie. La mulți ani, soțule!”, a fost mesajul aniversar al Adelinei Pestrițu, care a însoțit imaginile de pe Instagram.

În urmă cu doar câteva zile, aceasta s-a întâlnit și fotografiat cu artiști precum Pink sau alte vedete de renume mondial, cum e Kim Kardashian, pe covorul roșu. Vedeta de a dezvăluit că a avut parte și de câteva peripeții, când a trebuit să își transporte cu mare grijă rochia purtată la evenimentul de marcă, pentru că era o adevărată bijuterie vestimentară, pe care fuseseră aplicate manual mii de cristale și paiete.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI