Adelina Pestrițu a trecut prin clipe de coșmar în America. ”Vă imaginați ce s-ar fi putut întâmpla!”

Vedeta s-a distrat în weekendul care s-a încheiat, însă au existat și detalii nevăzute, care au stresat-o pe Adelina Pestrițu. Aceasta a avut parte și de clipe de coșmar, pe lângă cele extaz, odată cu pășirea pe covorul roșu, în Statele Unite ale Americii. Aceasta s-a întâlnit cu vedete din sfera internațională, fiind însoțită de soțul său, Virgil Șteblea, până în Los Angeles.

Adelina Pestrițu a trecut prin clipe de coșmar în America

Vedeta de 32 de ani a avut parte și de ceva emoții, pentru că a purtat o rochie de culoare neagră, realizată manual cu foarte multă grijă, la comandă. Articolul vestimentar a fost unul care a durat șase zile pentru a fi gata și la care au lucrat nu mai puțin de 15 persoane. Mai mult, rochia pe care Adelina Pestrițu a purtat-o la E! People’s Choice Awards 2019 a avut aplicate câteva mii de cristale, paiete, dar și frajuri lucrați manual, alături de sute de pene. De aceea, pentru că bijuteria vestimentară a necesitat un tratament special, Adelina a avut mari emoții. Asta a însemnat că trebuie să transporte rochia foarte scumpă până la Los Angeles.

Adelina Pestrițu a trecut prin clipe de coșmar în America. ”Vă imaginați ce s-ar fi putut întâmpla!”
Adelina Pestrițu le-a povestit internauților prin ce peripeții a trecut, în SUA

„Ceea ce a reprezentat un stres major a fost transportarea rochiei în America. Este atât de grea și are detalii prețioase care nu permit împachetarea ei, iar în avion, pe umeraș, nu ne era permis să o introducem. Astfel am luat o geantă mare special pentru ea și, aproape în lacrimi, am împachetat-o ușor și am tras fermoarul cu sudoarea frunții. Nici nu mai are sens să vă povestesc despre acele pe care am stat în avion până la destinație, la gândul că s-ar putea pierde tocmai geanta cu rochia mea pentru eveniment. Imaginați-vă ce s-ar fi putut intampla. Uraganul Katrina era pistol cu apă pe lângă mine”, a dezvăluit Adelina Pestrițu, pe blogul său personal.

Vedeta a avut întârziere pe aeroport

Adelina Pestrițu a participat la respectiva gală, unde s-a fotografiat atât pe covorul roșu, cât și în compania lui Kim Kardashian sau Pink. În 2019, în premieră, în cadrul evenimentului a fost deschisă o categorie specială și pentru România.

„Ajunsă la aeroport în ziua plecării, avionul spre Londra a avut 2 ore întârziere, asta în condițiile în care escala în Anglia era de numai 2 ore și 30 de minute, într-un aeroport imens, cât un oraș, în care mergi cu trenul de la un terminal la altul. Starea de panică s-a instalat. Deja vizualizam cum pierd avionul și tot acest vis frumos se transformă într-o tristețe și dezămagire profundă. Datorită faptului că tot aeroportul a fost blocat, în consecință toate zborurile au avut întârzieri mari, inclusiv cel care urma să ne ducă la L.A. Când am ajuns la poartă, ne-am dat seama că norocul ne surâde din nou și putem merge linistiți spre marele eveniment american”, a mai povestit Adelina, potrivit click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI