Adelina Pestrițu, gafă de proporții. Totul a devenit public. ”Puteai să pui măcar un sutien pe tine!”

Gaa de proporții a Adelinei Pestrițu

Adelina Pestrițu a dat cu stândul în dreptul! După ce a revenit în prim-plan în presa mondenă, datorită premiului luat de curând, a scăpat un detaliu care i-a șocat pe fani. Cum s-a pozat alături de soțul său?

Adelina pestițu, gafă de proporții. A fost taxată grav de fani

Adelina Pestrițu se află și acum în America, după ce a pus mâna pe doritul premiu oferit de E! Entertainment.  Aceasta a avut ocazia să participe la gala People’s Choice. Alături de ea s-au aflat și celelalte două nominalizate: Maria Zvinca și Irina Deaconescu, pentru a o putea sprijini la apariția de pe covorul roșu. După masă, dans și felicitări…au venit și câțiva fani care i-au spus că a făcut o gafă imensă cu ultima postare. Adelina s-a pozat alături de soțul ei, în pat, ambii părând goi. Cu toate că amândoi aveau tras așternutul până la umeri, unii din cei care o urmăresc au intuit că Ade nu poartă nimic pe dedesubt. Nu asta ar fi fost problema, ci faptul că fix în felul acesta au decis să o sune pe micuța lor care-i așteaptă în România.

„După o partidă de…va sunat bunica, probabil, și va prins în act. Puteați să aveți măcar puțină decență să vă luați pe voi un tricou, dacă tot vorbeați la telefon cu cineva…și mai ales să postați poza. E penibil! La Virgil se înțelege, că e bărbat…dar tu mă îndoiesc că dormi așa goală fără un sutien pe tine măcar”, a fost comentariul unui internaut.

Adelina Pestrițu, gafă de proporții. Fanii au taxat-o dur
Adelina Pestrițu, gafă de proporții. Fanii au taxat-o dur

Cum i-a răspuns vedeta comentariului răutăcios?

„Ușurel, ușurel! Imagiația ta este foarte bogată după cum putem observa, însă noi tocmai ne-am trezit, în Vegas, iar momentul convorbirii fiind ora 06:00. Evident că primul lucru pe care îl facem este să sunăm în România să vedem ce face fiica noastră, nu ne-a surprins nimeni. Cât despre ținuta mea, este fix aceeași ținută dintr-un story făcut înainte de culcare, nicidecum nude așa cum mă vezi tu. Toate cele bune”
Adelina Pestrițu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI