Adelina Pestriţu, din nou mamă. Vedeta a recunoscut că Zenaida ar putea să aibă un frăţior

Adelina Pestriţu, din nou mamă. Vedeta a recunoscut că Zenaida ar putea să aibă un frăţior
Adelina Pestițu așteaptă cu nerăbdare să devină din nou mamă

Adelina Pestrițu a declarat în nenumărate rânduri că iubește la nebunie copiii și că vrea să aibă o familie mare. Cu toate că mulți poate nu și-au imaginat-o pe Ade în rolul de mămică sau fiind o familistă convinsă, a arătat tuturor că aceasta a fost, este și va fi bucuria sa primordială, iar că ceea ce are acum este tot ce și-a dorit vreodată. Aceasta se pregătește să devină din nou mamă. Ce le-a povestit prietenilor din mediul virtual?

Adelina Pestrițu așteaptă cu nerăbdare să devină mamă din nou

Adelina Pestrițu are o comunitatea foarte mare și frumoasă în mediul online. Deseori își face timp să răspundă tuturor întrebărilor fanilor săi și să le potolească rapid curiozitatea. Ade oferă sfaturi tuturor femeilor care se pregătesc să nască sau care doresc o schimbare de look în viața lor. Chiar zilele trecute a fost întrebată, pe o rețea de socializare, dacă își mai dorește un copil.

„Unul?? Copiii sunt un semn divin că Dumnezeu ne iubește. Sunt definiția iubirii și a ceea ce înseamnă, în adevăratul sens, o minune. Dacă aș face o comparație între viața de dinainte de a avea un copil și cea de după, pot spune că am trăit degeaba până să o am pe Zeny”
Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu se pregătește să devină din nou mamă
Adelina Pestrițu se pregătește să devină din nou mamă. Vedeta vrea să-i ofere micuței sale un frățior

„Noi suntem pregătiți să întregim familia”

De asemenea, a mai mărturisit, pentru click.ro, că ea și Virgil lucrează intens la un frățior pentru micuța lor, astfel că cei doi sunt în pregătiri pentru a mări familia.

”E adevărat că ne dorim din tot sufletul și un băiețel. Am lucrat la asta intens în ultima vreme. Noi suntem pregătiți ca să primim și un băiețel, să întregim familia. Și Zeni își dorește un frățior, să aibă cu cine se juca. E adorabilă, nu ne putem dezlipi de ea. Când ies cu Virgil, ea rămâne cu bunica. Ne-a fost de mare ajutor”
Adelina Pestrițu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI