Ce mașină de lux conduce Adelina Pestrițu. Arată ca o prințesă în bolidul de 100.000 de euro FOTO

Ce mașină de lux conduce Adelina Pestrițu. Arată ca o prințesă în bolidul de 100.000 de euro FOTO
Adelina Pestrițu conduce o mașină de lux care costă 100.000 de euro

Adelina Pestrițu s-a fotografiat într-un bolid de 100.000 de euro, iar după ce a postat poza pe rețelele de socializare, fanii i-au transmis că arată ca o prințesă la bordul noului model Range Rover Velar. Fotografia a adunat peste 30.000 de aprecieri pe Instagram în mai puțin de 24 de ore.

Adelina Pestrițu conduce o mașină de lux care costă 100.000 de euro

Fosta soție a lui Liviu Vârciu se bucură de celebritate și își permite să își facă toate poftele. Se îmbracă bine, de la firme renumite și are grijă ca ținutele să se potrivească perfect cu noua achiziție, un bolid de lux care costă 100.000 de euro. Adelina Pestrițu și-a cumpărat un Range Rover Velar, s-a fotografiat la bordul lui și a postat poza pe Instagram.

În mai puțin de 24 de ore, fotografia a strâns peste 30.000 de aprecieri din partea fanilor care o urmăresc pe rețeaua de socializare. Aceștia i-au transmis Adelinei că arată ca o prințesă la bordul autoturismului de lux.

Foto: Instagram Adelina Pestrițu
Foto: Instagram Adelina Pestrițu

„Ești minunată”, „Ești superbă și smart”, „O frumusețede femeie ești. Te ador, suflet frumos”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care Adelina Pestrițu le-a primit pe Instagram, în timp ce un admirator a observat un detaliu ciudat: „Cei doi din masina alăturată par foarte îngândurați.”

Prin alegerea făcută, Adelina Pestrițu dă dovadă că se pricepe la mașini. Filozofia de design a noului Range Rover Velar este revoluționară. Formele îndrăznețe, mânerele ușilor și spoilerul spate integrat îmbunătățesc aerodinamica. Grila de radiator lucioasă conferă părții din față a vehiculului o personalitate incontestabila. Tracțiunea integrală (AWD) cu Intelligent Driveline Dynamics (IDD) și vectorizare cuplu prin frânare asigură un comportament rutier performant și sportiv.