Karma a lovit-o pe Iulia Albu după ce a umilit-o pe Adelina Pestrițu. Ce a pățit chiar ieri

Karma a lovit-o pe Iulia Albu după ce a umilit-o pe Adelina Pestrițu. Ce a pățit chiar ieri
Iulia Albu, în cădere în fața fanilor după conflictul cu Adelina Pestrițu

Conflictul deschis cu Adelina Pestrițu i-a scăzut Iuliei Albu capitalul de imagine în fața românilor dornici de senzațional. După ce bruneta a atacat-o pe Facebook printr-un mesaj în care a devoalat secrete din spatele existenței creatoarei de modă pe sticlă, avocata a contaatacat cu un mesaj public, citit în direct în rubrica sa din emisiunea ”La Măruță”. Apele s-au liniștit, însă, doar o perioadă, timp în care publicul și-a ascuțit săgețile.

Conflictul cu Adelina Pestrițu a atras atenția asupra imaginii sale

„Care este trăsătura ta fizica preferata? Sunt Iulia Albu si buzele mele sunt naturale. Nu am implanturi mamare, rinoplastii si nu simt nevoia sa “îmi îngheț” trăsăturile si sa ma transform intr-o păpușică din plastic. Moderația este TOTUL. Îmi ADOR nasul ușor acvilin. Da, am avut o intervenție la nivelul gleznelor, pe care, cel mai probabil o voi repeta. Tot cu moderație.
Tu?”, a scris criticul de modă pe contul personal de Facebook.

În contextul în care aceasta pledează pentru naturalețe și blamează intervențiile nereușite ori exagerate, internauții au pus-o la zid, considerând că vedeta și-a mărit buzele, deși susține că nu a făcut asta. Mulți dintre ei au publicat în secțiunea de comentarii chiar și imagini din trecut cu Iulia, pentru a marca diferența dintre aspectul buzelor de atunci și cel de acum.

„Chiar nu cred că buzele sunt naturale. Se vede clar diferența/ Da, sunt naturale buzele 🙂 și doar buzele…/ Și la buze ai ceva modificat….sau poate e doar photoshop. Sigur buzele sunt ca în tinerețe (ironic)/ Buzele nu sunt chiar naturale. Acum câțiva ani erau 2 dungi, acum au alt volum”, sunt câteva dintre comentariile urmăritorilor Iuliei Albu.

„Pot înlocui găina cu Adelina”

„Eu sunt plătită ca să analizez în baza competențelor mele profesionale ținute și imagini. Toți suntem supuși greșelii, dar doar cei inteligenți dintre noi își pot asuma o critică. Adelina, noi două nu ne-am făcut niciodată confidențe, neavând mare lucru în comun. Sunt scaune pe care nu au vrut niciodată să stau și, mai ales, pe care nu am vrut să stau pentru a mă privi în oglindă a doua zi. Da, Adelina, este o rușine să fii ipocrit.

Eu nu am nevoie să-mi fabric trecutul, pentru că nu am nimic de îngropat. Nu-mi amintesc să te fi sunat să-ți cer bani împrumut, însă mi se pare josnic să ataci pe cineva în acest mod. Să fii frustrată și ipocrită chiar este o rușine”, a declarat Iulia Albu la Pro TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI