Cu ce probleme de sănătate se confruntă Adelina Pestrițu. De la ce nu se poate abține, chiar dacă este sub tratament

Autor: Alexandra Chivu - 20:44, 29 ian. 2020
Adelina Pestrițu a postat un mesaj pe Instagram în care le mărturisea fanilor că se confruntă cu probleme de sănătate, pe care încearcă să le țină sub control. De la ce nu se poate abține, chiar dacă este sub tratament? Cu ce probleme se confruntă Adelina Pestrițu?

Adelina Pestrițu a postat un mesaj pe Instagram în care le mărturisea fanilor că se confruntă cu probleme de sănătate, pe care încearcă să le țină sub control. De la ce nu se poate abține, chiar dacă este sub tratament?

Cu ce probleme se confruntă Adelina Pestrițu?

În ultimii trei ani, fosta prezentatoare de televiziune a avut probleme de sănătate, acuzând dureri mari la spate și urmând diferite tratamente care să o ajute să scape de dureri. În 2018, vedeta dezvăluia că durerile au scăzut.  La acea vreme, mărturisea că totul este din cauza unor dureri lombare, avute cel mai probabil din cauza condusului, a tocurilor sau a statului prea mult în picioare. Mai mult, durerile deveneau insuportabile, încât Adelina se trezea în toiul nopții.

„Totul din cauza unor dureri lombare, avute cel mai probabil din cauza condusului, a tocurilor sau a statului prea mult în picioare. M-a speriat treabă asta. M-am gândit că, dacă de la 31 de ani am dureri de spate, ce o să fac mai încolo? Erau dureri deranjante, zilnice. Mă trezeam în toiul nopții cu dureri, iar când mergeam la sală se resimțeau cel mai tare”, declara bruneta pentru Wowbiz.ro.

”Vom vedea care sunt rezultatele”

Acum, pare că problemele de la spate au reapărut, bruneta anunțând acest lucru pe contul ei de Instagram. Fosta prezentatoare de televiziune le-a spus fanilor că îi va ține la curent, știind că multe dintre urmăritoarele sale trec prin astfel de situații, din cauza bebelușilor lor care vor să fie „răsfățați și plimbați până îi ia somnul.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Adelina Pestrițu. De la ce nu se poate abține, chiar dacă este sub tratament
Cu ce probleme de sănătate se confruntă Adelina Pestrițu. De la ce nu se poate abține, chiar dacă este sub tratament

„ A venit vremea să începem tratamentele pentru spate. Vom vedea care sunt rezultatele, vă țin la curent, pentru că știu că multe dintre voi aveți aceste probleme cu spatele, din cauza faptului că bebelușii noștri vor să fie răsfățați și plimbați până îi ia somnul. Și eu mi-aș dori asta, dar Virgil m-a refuzat în totalitate, așa că nu îmi rămâne decât să o dezvăț pe Zeny de acest obicei și să mă vindec și eu cu spatele”, a scris Adelina.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI