07 feb. 2021 | 16:58

Adela Popescu, o mamă privilegiată. Cum o răsfață Radu Vâlcan în fiecare zi

Monden
Adela Popescu, o mamă privilegiată. Cum o răsfață Radu Vâlcan în fiecare zi

Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor. Cei doi așteaptă cel de-al treilea copil, un băiețel. Vedeta a ales să stea departe de micile ecrane, pe perioada sarcinii, asta pentru a se proteja pe ea, dar și pe viitorul băiețel.

Radu Vâlcan își răsfață soția, pe Adela Popescu, însărcinată pentru a treia oară

Faptul că Radu Vâlcan este un soț și un tată model nu mai este nicio surpriză pentru nimeni. Vedeta își răsfață soția ori de câte ori are ocazia, mai ales acum, că va aduce pe lume încă un băiețel.

Prezentatoarea emisiunii Vorbește Lumea a făcut anunțul oficial că este însărcinată pentru a treia oară. Deși ea și Radu Vâlcan își doreau o fetiță, iată că familia lor se va mări cu încă un băiețel, ei având deja doi băieți acasă.

Radu Vâlcan îi face toate poftele soției sale. Recent, el i-a pregătit Adelei Popescu un preparat cu creveți, pe care amândoi l-au postat la InstaStory. 

„Mănânci și plângi”, a fost reacția Adelei, obișnuită cu stilul de gătit al soțului său, pe care îl laudă ori de câte ori are ocazia.

Radu Vâlcan își dorește enorm o fetiță, așa că a reacția lui atunci când Adela i-a spus că bebelușul care urmează să vină pe lume este tot băiat, prezentatorul a spus clar:

”Reacția soțului meu a fost cea mai bună. A zis: «Nu pot să cred! O să avem 4 copii». (…) Ai prins-o? Pentru că și acesta este băiat, o să mai facem unul până va fi fetiță”, a declarat Adela Popescu.

Ce nume va primi cel de-al treilea băiețel al Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan

Cei doi au declarat deja că nu au pregătit un nume pentru bebelușul care este pe drum. Cu toate astea, Radu Vâlcan a spus că și-ar dori ca numele să înceapă cu litera A.

”Nu avem încă un nume. Dar știm că ne dorim un nume „necăutat”, simplu, dar cu rezonanță. Și să înceapă, dacă se poate cu A. Dacă ne dorim fată, vom avea minim 4”, a declarat Radu Vâlcan.

Prezentatoarea a mai dezvăluit că și-a dorit mereu să fie mămica a trei băieței, iar acum visul i se împlinește văzând cu ochii.

„Eu m-am imaginat mamă de trei băieți. Mi se pare cel mai tare lucru să fii regina lor”, a dezvăluit vedeta.

Radu Vâlcan și Adela Popescu s-au mutat în casă nouă

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au mutat într-o nouă locuință, la finalul anului trecut. Cei doi băieței s-au îndrăgostit imediat de noua locuință, astfel încât toată familia a făcut trecerea la o nouă casă destul de ușor.

„Ne-am bucurat de o nouă experiență în casa asta nouă care ne aduce deja foarte multă bucurie. Am avut și o provocare’ , a spus prezentatoarea de la Vorbește Lumea.

„În clipa în care am deschis ușa și am intrat, e adevărat că mirosea a curat pentru că fusese o echipă care făcuse curățenie, lucrurile erau așezate, perdelele erau puse. Eu nu știam încă cum arătau perdelele, văzusem doar pozele. Am avut un sentiment incredibil. Am deschis ușa și am zis: «Doamne, îți mulțumesc că simt asta!». Aveam foarte mari emoții. (…) Prima senzație a fost WOW. Din momentul acela am zis: «Gata, aici rămânem!». N-am mai dormit nici măcar o dată dincolo. (…) Am avut și o provocare legată de copii. Ne spuneau, în special Alexandru, că el nu dorește să vină la casa nouă, că el vrea să rămână la casa veche’, a completat ea.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Servicii medicale fără card de sănătate! Decizia CNAS luată la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro