25 mai 2021 | 10:55

Adela Popescu în lacrimi. Ce s-a întâmplat în trafic, vedeta a povestit tot

Monden
Adela Popescu în lacrimi. Ce s-a întâmplat în trafic, vedeta a povestit tot
Adela Popescu, criză de plâns în trafic. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Adela Popescu are grijă să îți țină fanii la curent atât cu momentele frumoase prin care trece, cât și cu unele ce o pun la încercare. Vedeta s-a confruntat cu o situație care nu a fost foarte plăcută și a izbuncnit în lacrimi chiar în trafic, moment în care Radu Vâlcan, soțul său, a tras o sperietură de zile mari.

Ce s-a întâmplat cu Adela Popescu în trafic. Radu Vâlcan a tras o sperietură de zile mari

Soția prezentatorului de televiziune va deveni mămică pentru a treia oară. Aceasta i-a anunțat pe toți că va aduce pe lume încă un băiețel, motiv de bucurie pentru toată lumea. Iată că Adela Popescu trece și prin momente ce o pun la încercare, astfel că le povestește totul fanilor despre problemele ce întâlnite în sarcină. Cea mai nouă pățanie? Aceasta a izbucnit în plâns chiar în trafic!

Inima i-a stat în loc lui Radu Vâlcan după ce și-a auzit soția plângând la telefon în timp ce se afla în trafic. Speriat că s-a întâmplat ceva, prezentatorul nu a știut cum să reacționeze. Totuși, fanii vedetei nu trebuie să se îngrijoreze, mai ales pentru că aceasta a povestit că a fost doar o problemă de hormoni pe care a rezolvat-o cu un castron de cireșe și o ciocolată.

„Și cum susțineam eu sus și tare că „vai, dom’ ne, ce e aia să îți facă necazuri hormonii”, cum am bufnit astăzi într-un hohot de plâns în timp ce conduceam. Vai, dar ce am mai plans. Ce am mai jelit. M-a sunat Radu și i-a stat inima în primele secunde când m-a auzit. Nici nu știam ce să îi spun că am. Dar mă și enerva că nu înțelege. Am ajuns acasă, am mâncat o ciocolată, un castron mare de cireșe și sunt ca nouă. Ușoară ca un fulg.”, a zis Adela Popescu pe Instagram.

Adela Popescu, dezvăluiri despre al treilea bebeluș: „Noi ne doream mult acest copil”

Cel mai longeviv cuplu din showbiz-ul românesc surprinde în fiecare zi. Adela Popescu și Radu Vâlcan se pregătesc să devină părinți pentru a treia oară, dar aceștia au recunoscut că evenimentul nu a venit ca o surpriză. Prezentatoarea de televiziune deja făcea anumite planuri pentru un alt bebeluș, așa că totul s-a aliniat pentru ea și familia ei.

„Noi ne doream mult acest copil, nu la modul că urmăream ovulația, dar îl doream. Prietenii s-au gândit la cheltuieli și soțul a început să se gândească la o mașină mai mare. Ne-am gândit cât costă grădinițele pe lună. Nu mai țin minte cine a fost prima persoană care și-a dat seama, cred că o tocmai colegii de la Pro TV. Mi-au spus că ar trebui să fac testul de sarcină, practic ei m-au trimis să-mi fac testul. Și l-am făcut și uite că a ieșit așa. Și tu (n.r. Cove) te-ai prins la un moment dat.”, a zis Adela Popescu.

Parteneri
Ion Țiriac, internat într-un spital din Viena. Miliardarul acuză probleme de sănătate
Redactia.ro
Fără cafea sau duș dimineața. Cele 5 obiceiuri pe care dacă le aplici după ce te-ai trezit îți vor schimba restul zilei, conform Harvard
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
Mare cumpănă pentru Florin Piersic. Te ia cu fiori
EVZ.ro
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Spynews
S-a dat ordin de la Comisia Europeană. Devine OBLIGATORIU în România
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
Răsturnare privind ADERAREA la SCHENGEN! ZI DECISIVĂ AZI
Mediaflux
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro