Ce îi cer copiii Adelei Popescu cu insistență. Vedeta nu vrea, dar a găsit o soluție genială

Ce îi cer copiii Adelei Popescu cu insistență. Vedeta nu vrea, dar a găsit o soluție genială
Ce își doresc copiii Adelei Popescu

Adela Popescu se bucură de 3 băieți care îi fac fiecare zi mai frumoasă. Prezentatoarea TV și Radu Vâlcan sunt extrem de implicați în viața copiilor pe care îi au împreună. Totuși, vedeta nu cedează așa de ușor atunci când vine vorba despre o anumită dorință pe care o au micuții.

Ce nu vrea Adela Popescu să le ofere băieților săi, de fapt

Adela Popescu a devenit de curând mămică pentru a treia oară, așa că se bucură enorm pentru că familia ei a fost întregită de micuțul Adrian. Între timp, Andrei și Alexandru cresc și au diferite dorințe, așa că simpatica prezentatoare se gândește cum să le facă pe plac.

Mai exact, băieții Adelei Popescu vor să aibă parte de un animăluț, însă aceasta a recunoscut că nu poate să aibă grijă de un patruped. Între timp, ea a găsit o soluție pentru ca dorința pe care o au Alexandru și Andrei să fie parțial îndeplinită.

„Nu cred că mai sunt în stare”

Vedeta s-a gândit să îi ofere mamei sale un animal pentru ca micuții să se bucure de compania unui patruped ori de câte ori merg în vizită la bunici.

„Îmi cer și copiii mei animăluț, dar nu cred că mai sunt în stare să am grijă de un animăluț. Dar mi-a venit o idee genială. M-am gândit să îi iau mamei mele un animăluț de care să aibă ea grijă și să se bucure copiii mei.”, a zis Adela Popescu la Vorbește lumea.

Adela Popescu, mesaj emoționant pentru copiii săi

Adela Popescu are o viață plină și este împlinită pe toate planurile. Vedeta încearcă să le ofere copiilor săi cea mai frumoasă copilărie, așa că a transmis un mesaj plin de emoție în mediul virtual. Ce a spus despre micuți i-a făcut pe mulți să lăcrimeze.

„În fiecare seară, după ce adorm copiii, îmi vine să îngenunchez lângă ei și să fac o spovedanie.

Să le promit că ce am făcut rău astăzi nu voi mai repeta mâine, să le reamintesc că îi iubesc inimaginabil de mult, să le pup bubițele de pe corp, ochii închiși, degețelele, inimile.

Și să le promit, în momentul meu de adevăr, că voi încerca, cât este omenește posibil, să le ofer, împreună cu tatăl lor, cea mai frumoasă copilărie.

Și vine dimineața, și nu vor bluza galbenă, și nici ghetele maro, se trag de păr, împăștie iaurtul pe jos, noi ne enervăm, le promitem că facem și că dregem, mergem la muncă, ne întorcem obosiți, ei vin de la grădi, ne iubim, apoi vor paste, apoi desene, împrăștie apa prin toată baia, nu vor la somn, noi deja suntem obosiți și tracasați, ne scapă o amenințare, ridicăm glasul, ei ne strâng in brațe și ne spun că ne iubesc până la cer și înapoi de un infinit de ori, apoi adorm…

Și eu, iar îngenunchez, și îmi cer iertare, și le pup mânuțele, ochisorii… și le promit că ce am făcut rău azi nu voi mai repeta maine…”, a zis Adela Popescu, pe Instagram.

 

Urmăriți Playtech.ro și pe