Adela Popescu, decizie radicală înainte de al treilea copil. Ce se va întâmpla în fix o lună

Adela Popescu, decizie radicală înainte de al treilea copil. Ce se va întâmpla în fix o lună
Adela Popescu, decizie radicală înainte de al treilea copil. Ce se va întâmpla în fix o lună

Adela Popescu mai are puțin și naște, ocazie cu care a luat o decizie radicală, iar asta pentru că vedeta și Radu Vâlcan mai au împreună doi băieței care îi storc de energie în fiecare zi. 

Ce i-a cumpărat Radu Vâlcan Adelei Popescu de ziua ei

Adela Popescu a intrat în direct cu Lora și Cove, la emisiunea pe care o prezenta înainte de a rămâne însărcinată. Dialogul a fost savuros și s-a lăsat cu hohote de râs, asta pentru că Alexandru, fiul vedetei, nu îi lăsa pe cei trei să vorbească, entuziasmat fiind de noul lui ceas pe care a ținut musai să i-l arate lui Cove.

„Ne-am propus să mergem la Șușani, e ultima deplasare pe care pot să o fac. Am făcut o oprire la bunica lui Radu. Am un copil care se tăvălește în scara blocului că de ce nu a apăsat el pe butonul de la lift. Deci, frumos, foarte frumos. Poate unul iese reușit, știi cum e. Mi-a luat două kilograme de cireșe, că nimic nu mă face mai fericită. Stai puțin că are și lanternă ceasul”, a spus Adela Popescu.

Pentru că este ziua ei, soțul Adelei Popescu i-a cumpărat cireșe. Lora a întrebat-o pe vedetă dacă a primit și bilete de avion pentru o vacanță surpriză, însă prezentatoarea nu mai are voie să călătorească.

Adela Popescu: „Spuneam ceva foarte interesant, că nu mai știu. Mi-a luat 2 kilograme de cireșe, că sunt o fată fină. Mă mulțumesc nu cu puțin, că sunt scumpe cireșele. Mi-a luat din alea bune, mari, 32 de lei kilogramul”

Lora: „Dar niște bilete de avion nu ai primit?”

Adela Popescu: „Nu mai am voie să mă plimb în trimestrul trei” 

Cove: „Da, mititica, nu mai are voie, trebuie să stea în casa ei,  în 5000 de metri pătrați cu vedere la lac”, s-a amuzat prezentatorul. 

Adela Popescu, decizie radicală înainte de a naște al treilea copil

Adela Popescu a dezvăluit că a decis să apeleze la o bonă filipineză care să o ajute cu bebelușul care va veni în luna iulie. Ea a declarat că bona va avea cea mai frumoasă cameră din casă, cu vedere la lac.

“ Într-o lună și ceva ar trebui să ne vină bona din Filipine. Am făcut toate demersurile. Avem o singură cameră liberă în casă, acolo o să stea filipineza.

Trebuie să izolam camera filipinezei. Bona va avea cea mai frumoasă camera din casă, la etajul doi. Are cameră cu vedere la lac. Mi-am dorit o doamnă cu experiență, nu vreo tinerică.”, spus Adela Popescu în urmă cu o săptămână.

Acum, vedeta a fost întrebată de Cove dacă a venit bona filipineză, însă aceasta urmează să sosească cam într-o lună, adică exact când trebuie să nască actrița. 

Cove: A venit filipineza? 

Adela Popescu: Încă nu. Vine cam într-o lună, ar trebui să vină până să nasc. 

Cove: Dar când naști? 

Adela Popescu: Cam pe 7 iulie.

În plus, vedeta a spus că Alexandru, băiatul ei, vrea ca pe noul frățior să îl cheme Aladin. Ea s-a amuzat alături de Cove și Lora de acest nume, iar Lora a început să fredoneze versurile unei melodii deochiate cu Aladin, moment în care toți trei au izbucnit în râs.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI