Adela Popescu a vorbit despre înșelat. Ce a pus în telefonul lui Radu Vâlcan

Adela Popescu a vorbit despre înșelat. Ce a pus în telefonul lui Radu Vâlcan
Dezvaluirea pe care a facut-o

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt printre cele mai longevive și iubite cupluri din showbizul românesc. Cei doi au o familie superbă și recent au mai adus pe lume un bebeluș. Ca în orice relație, fundamentul căsniciei lor este încrederea. Actrița a vorbit chiar despre acest subiect și a fost deschisă cu privire la un aspect delicat din viața de cuplu. În cadrul emisiunii Vorbește Lumea, Adela Popescu a dezvăluit un lucru interesant. Un preot a venit în platou pentru a discuta despre dinamica de cuplu, gelozie și cum putem scăpa de acest lucru.

Ce a făcut Adela Popescu cu telefonul soțului

Sinceră de fel, Adela Popescu a dezvăluit un detaliu intim din cuplul său. Prezentatoarea a adus vorba despre aplicațiile de urmărire a locației pe care le poți instala pe telefon și le poți verifica de pe un alt dispozitiv. Mulți dintre parteneri aleg să recurgă la această metodă pentru a ști întotdeauna unde este partenerul. Totuși, motivele pentru care cuplurile recurg la această metodă este că nu au încredere unul în celălalt.

Aplicațiile de urmărire a locației au cu totul alt scop. Ele ar trebui folosite pentru protecția copiilor și pentru ca părinții să știe mereu unde se află aceștia.

Adela Popescu a recunoscut că ea și soțul ei au ambii instalată această aplicație prin care celălalt poate vedea locația, însă motivele pentru care au făcut acest lucru este unul care ține de siguranța celor doi, nicidecum de încredere.

„Ne-am dat atât de mult acces încât nu am folosit-o niciodată. Este o încredere foarte mare între noi. Aplicaţia, în cazul nostru, este pentru a ne asigura că fiecare dintre noi este bine. La noi nu se pune problema de înșelat, nu ne-am gândit vreodată la așa ceva.”, a spus Adela Popescu.

Actrița a vorbit despre începuturile relației cu Radu Vâlcan

Prezentatoarea a vorbit în trecut despre gelozie, spunând că s-a confruntat cu acest sentiment la începutul relației sale cu Radu Vâlcan.

„Culmea, cele mai multe gelozii le-am avut chiar înainte de a începe relația. Radu avea un renume de mare Don Juan.

În clipa când am început să ne privim pe sub gene și să ne dăm seama că între noi se naște ceva, evident că primul gând a fost: Dar oare nu sunt doar o nouă cucerire pe lista lui? După, gata, își vede de drum mai departe.

Așa că mi-am propus să nu mă afișez cu el până nu sunt absolut convinsă că e foarte îndrăgostit de mine.

Abia când mi-a fost clar că nu e ceva întâmplător și că între noi sunt sentimente foarte puternice, am fost de acord să ne afișăm”, a povestit Adela Popescu.