Adda și soțul ei, la Asia Express. Ce nu știau fanii despre concurenții de la Antena 1

Adda și soțul ei, la Asia Express. Ce nu știau fanii despre concurenții de la Antena 1
Adda și soțul ei participă la Asia Express

Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, se află în Filipine pentru reality show-ul Asia Express, care va fi difuzat de postul de televiziune Antena 1. Cei doi concurează, alături de alte vedete, pentru marele premiu de 30.000 de euro. Fanii emisiunii au fost impresionați când au aflat povestea lor.

Adda și soțul ei participă la Asia Express

Adda și Cătălin Rizea fac echipă la Asia Express și speră să pună mâna la final pe marele premiu de 30.000 de euro. Filmările pentru reality show-ul difuzat de postul de televiziune Antena 1 sunt în plină desfășurare. Cum era de așteptat, fanii emisiunii au vrut să afle mai multe detalii despre viața celor doi și au fost impresionați când le-au aflat povestea.

Cătălin a cerut-o pe Adda de soție pe 12 aprilie 2015. Cântăreața a dezvăluit cum a fost cerută de soție și a oferit câteva detalii și despre cununia religioasă.

„El voia să mă ceară într-un loc frumos, mai spectaculos. Și eram în drum spre bunicii mei atunci, de Paști. Dar eu m-am prins că vrea să mă ceară de soție și i-am zis: Măi tu mi-ai luat inel. L-am găsit în torpedo la mașină și i-am zis oprește aici și cere-mă de soție. Cătălin mi-a zis: Nu, nu, că voiam să te cer undeva unde e frumos. Mai apoi, eu i-am zis că vreau să mă ceară acolo. A oprit mașina, pe marginea drumului, lângă un șanț unde treceau tractoare și mașini. Eu nici nu auzeam ce zicea, însă ziceam: Da, Da, Da, eu nici nu știam ce îmi spunea, eram foarte emoționată”, a mărturisit Adda pentru click.ro.

Adda și Cătălin s-au cununat civil pe 28 mai 2016, la Târgu Mureș. Cei doi au împreună un băiețel de trei ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI