Adda și-a șocat fanii. Unde și-a putut duce mama, în pandemie: ”Mâine e ziua ei”

Adda și-a șocat fanii. Unde și-a putut duce mama, în pandemie: ”Mâine e ziua ei”
Adda și-a dus mama la un salon de tatuaje

Adda și-a șocat fanii cu gestul frumos pe care l-a făcut pentru mama ei. Artista a publicat o imagine cu cea care i-a dat viață și care urmează să împlinească 50 de ani. Unde și-a putut duce mama, în pandemie, aflați în cele ce urmează.

Adda și-a dus mama la un salon de tatuaje

Cântăreața care a stârnit valuri de furie după apariția controversată de la Asia Express și-a uimit fanii. Adda a făcut un super gest pentru mama ei, care urmează să împlinească onorabila vârstă de 50 de ani. Aceasta a dus-o la un artist în desene pe piele pentru a își face un tatuaj.

Pentru a explica gestul ei și faptul că mama ei își face primul tatuaj din viața sa, Adda a povestit de unde a pornit totul. Și anume: de la primele tatuaje pe care artista și le-a făcut, în tinerețe. Adda a mărturisit că și-a desenat pielea la 18 ani și tatăl ei nu a mai vorbit cu ea, timp de o săptămână.

Mama Addei s-a tatuat la 50 de ani

Acum, când artista e femeie independentă și plină de succes, părinții ei nu mai au ce comenta dacă își mai face tatuaje. Dar, pentru a îi arăta mamei sale că nu este nimic greșit în a îți desena pielea, Adda a dus-o la salon și femeia a fost de acord să își tatueze mâna. Rămâne de văzut ce desen special a ales.

”La 18 ani, cand mi-am facut primul tatuaj, tata nu a vorbit cu mine o saptamana, mama da, dar putin. Cand mi l-am facut pe al-2 lea, nu au vorbit nici unul cu mine! Apoi le-am facut pe urmatoarele si mi-au spus ca sunt frumoase si ca vor si ei dar n-au curaj.

Ma bucur ca au inteles ca tatuajul, daca te reprezinta si are mesaj si substrat, inseamna arta! Acum ceva timp m-am trezit cu poze pe whatsap de la mama in care imi arata modele de tatuaje si mi-a zis ca si-ar dori ca la 50 de ani sa isi faca unul.

Asa ca, i-am facut surpriza! Maine e ziua ei!”, este mesajul pe care Adda l-a publicat pe Facebook, alături de imaginea cu mama ei din cadrul salonului de tatuat, pe care o puteți vedea în galeria foto de mai sus.

Adda, șocată să găsească gunoaie sub zăpada de pe pârtie

În urmă cu câteva zile, artista a petrecut un weekend la munte, pe pârtie, alături de soțul și fiul ei. Aceasta a fost șocată și dezamăgită să găsească gunoaie aruncate de turiști și îngropate sub zăpadă.

“Am găsit în zăpadă ambalaje de ciocolată, pungi, pahare de cafea iar când am găsit sticla asta, nu m-am mai putut abţine! Cummm măă să faci aşa ceva?! Cuum?! Asta spune totul despre unii oameni! Să vă fie ruşine! Avem o ţară aşa de frumoasă şi ne batem joc de ea!!!!! SCHIMBAREA VINE DE LA FIECARE DINTRE NOI”, este mesajul postat de Adda, pe pagina sa de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI