Adda, replică dură după Asia Express. “Nu-s vreo mâțâită, unele-s prințese”

Adda, replică dură după Asia Express. “Nu-s vreo mâtâită, unele-s prințese”

Adda, pe numele său real, Ada Alexandra Moldovan, în vârstă de 28 de ani, a ajuns pe buzele românilor după ce a participat în sezonul 3 al emisiunii Asia Express, de la Antena 1, alături de soțul ei, Cătălin Rizea.

Adda, replică dură după Asia Express. “Nu-s vreo mâțâită, unele-s prințese”

Astfel, concursul a scos la iveală reacții și comportamente diverse la fiecare concurent, însă ”Ada Balada„ a atras atenția în mod special prin caracterul său vulcaanic și greu de stăpânit.

Adda și Cătălin, unul dintre cuplurile care au stârnit cel mai mult controverse la Asia Express, au ajuns în semifinală, cu toate că nimeni nu le dădea vreo șansă. Pe parcursul emisiunii, rafalele de furie și impulsurile Addei au ”piperat” relația celor doi din competiție.

Cei de acasă, dinamici și implicați, au reacționat la momentele de nestăpânire ale Addei, dezaprobând comportamentul dur al artistei față de soțul ei, care reacționa cu calimitate la fiecare năpustire a ei.

 Adda, piesă despre ea și soțul ei

„De ce m-am căsătorit cu tine?”, „Iubire, erai atât de lemn că puteam să cânt la tine”, „O să-mi omor bărbatul”, sunt doar câteva dintre replicile artistei adresate soțului ei. Însă, acesta nu s-a supărat definitiv, pe ea, niciodată.

Chiar dacă au ajuns în semifinală, se pare că de ce le-a fost frică nu au scăpat! Cei doi au părăsit concursul, iar marea finală a fost jucată de perechile formate din Speak cu Ștefania și Bontea cu Fodor, cu victoria la reactoarele 3 și 4.

Dar cei doi iubesc adevărul și se plac la maximum. Adda susține că nu e „vreo sofisticată, mâțâită, miau”, iar soțul o aprobă purtându-i tricoul și prin casă, nu doar în public. Astfel că, Adda a reacționat muzical acuzelor și a scos o piesă pentru ea și pentru soțul ei.

 

”N-o să fiu altcineva ca să mă placi,

mai bine sinceră decât o alta care minte-n draci.

Nu-s vreo sofisticată, mâțâită, miau.

dacă unele-s prințese eu sunt „bau-bau”.

Mă iei cu bune-rele dacă mă iubești,

La fel te iau și eu, nu ești perfect și tu greșești!

Asta nu-i o glumă, îți dau inima mea

Așa că ai băiete grijă ce-o să faci cu ea

Sunt o fată rea, gură mare, da știu

Vorbesc într-una, uneori țip, da, știu!

Dar te iubesc atât de mult și tu o știi

Aș face orice pentru tine, dar tu știi!”, sunt versurile piesei scoase de Adda.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI