Antena 1 a făcut anunțul. Cine participă în sezonul 15 la Te Cunosc de Undeva

Antena 1 a făcut anunțul. Cine participă în sezonul 15 la Te Cunosc de Undeva
Antena 1 a făcut anunțul. Cine participă în sezonul 15 la Te Cunosc de Undeva

După o perioadă de aproape două luni în care nu au mai existat producții tv, Antena 1 revine în forță cu unul din cele mai apreciate show-uri. Anunțul a fost făcut de producători și surprizele se țin lanț.

Te Cunosc de Undeva revine, Antena 1 a făcut anunțul

Un nou sezon al celui mai apreciat show produs de Antena 1 revine în forță cu o nouă serie de concurenți ce urmează să parcurgă drumul spre transformări uluitoare. Sezonul 5-lea sezon, în afară de concurenții care participă solo, va aduce și noi trei perechi inedite de artiști. Jurații celui de-al 15-lea sezon vor fi aceiași profesioniști, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Cine participă în sezonul 15 la Te Cunosc de Undeva

Una dintre cele trei perechi de vedete, care intră în competiția transformărilor va fi formată din Monica Anghel și Marcel Pave.Monica revine pe scena TCDU, pentru un nou sezon, iar cei doi vor cânta pentru prima oară împreună într-un show de divertisment.

”Sunt aici la sugestia prietenei mele dragi, Monica Anghel, care mi-a spus – Marcel, vino, că este foarte, foarte haios, o să fie o distracție generală! Mai fusesem invitat, însă am refuzat cu eleganţã, necrezând cã mi se va potrivi acest format; transformãrile mi se par foarte delicate şi dificile. Chiar de la prima repetiţie am simţit că, într-adevăr, acest proiect este o mare provocare. Dar este foarte interesant, atmosfera este extraordinară, colegii deosebiţi. Ne simţim ca într-o mare familie, am uitat de spiritul de competiţie şi ne bucurăm de fiecare clipă împreună!”, explică Marcel Pavel.

A doua echiă de concurenți de la TCDU va fi formată din Adriana Trandafir și haiosul Romică Țociu. Cei doi vor face o pereche minunată, care va bucura publicul, Romică Țociu fiind foarte încântat de propunere și de revenirea pe platoul de filmare.

”Când am aflat că producătorii s-au gândit la cuplul nostru, mi-am dat seama că Adriana este singura cu care m-aş fi potrivit din showiz-ul acesta pentru un asemenea rol!”, a declarat Romică.

După ce au făcut echipă în Asia Express, revin pentru a șasea oară la TCDU. Este vorba despre, deja celebrul cuplu, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Cei doi de-abia așteaptă să înceapă filmările și să arate încă odată publicului de ce sunt în stare.

”n 2013, când am participat prima oară, mi-am dat seama că pot mai mult decât credeam eu despre mine şi pentru mine acest proiect rămâne emisiunea care m-a dezgheţat, care m-a ajutat să ajung unde am ajuns, emisiunea care mi se potrivește foarte bine, iar de când concurez cu Liviu mi se pare o distracţie continuă.”, au declarat cei doi.

Antena 1 a făcut anunțul. Cine participă în sezonul 15 la Te Cunosc de Undeva
Antena 1 a făcut anunțul. Cine participă în sezonul 15 la Te Cunosc de Undeva

O prezență inedită și, de altfel, pentru prima dată la acest show, este Jojo, vedeta recunoscând că a fost convinsă de Monica Angehl să-și încerce norocul în această competiție.

”Prima persoană care mi-a vorbit despre Te cunosc de undeva!’ a fost Monica Anghel. N-am crezut că e pentru mine, sincer, am zis că aici e altceva, e cu oameni care cântă, e pentru voci mai mari, nu pentru o voce ca a mea. În cele din urmă, Moni m-a convins şi uite aşa am ajuns aici.”, a declarat vedeta.

Pe de altă parte, Adda vrea și ea să trăiască această experiență, din plin, astfel că a acceptat provocarea de a veni pe scena TCDU, după participarea la Asia Expres.

„M-am gândit că este o emisiune foarte tare, care te pune în dificultate şi te scoate din zona ta de confort şi, dacă am trecut prin Asia Express şi am supravieţuit, de ce să nu accept şi această provocare?! Şi această emisiune mă va scoate din zona de confort şi fizic, şi psihic şi vocal, dar nu mi-e teamă.”, a declarat vedeta.

Un alt nume nou și pentru prima dată pe un platou de filmare este tânărul Toto Dumitrescu, fiul celebrului internațional Ilie Dumitrescu, care are deja o carieră de actor în plină ascensiune.

”Voiam sã mã pun în faţa unor situaţii dificile şi noi, iar aceastã emisiune mã antreneazã şi mã încearcã exact cum mi-am dorit. Totodatã, lucrul cu vocea este ceva nou, dar atât de interesant. Mi-e cel mai teama de registrele inalte si de transpunerea in personajele, evident, foarte diverse intr- un ritm atat de alert!”, a declarat actorul.

Alte două nume inedite se alătură concurenților de la TCDU, este vorba de Ami și Tavi Clonda, amândoi pregătiți să facă față provocărilor de la Te Cunosc de Undeva.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI