Adda, gest de milioane pentru soțul ei. Fanii Asia Express au reacționat imediat

Adda și Cătălin de la Asia Express, adevărul despre căsnicia lor. Imaginea care i-a dat de gol

Adda, gest deosebit de frumos pentru soțul ei! Ce a făcut cunsocuta cântăreață? Fanii care au urmărit-o în cadrul Asia Express au rămas uimiți. Cum au reacționat?

Adda, gest de milioane pentru soțul ei

Mulți au văzut că relația lor nu este una obișnuită, ci plină de contre, reproșuri și șicanări, dar și de multă dragoste, afirmă aceștia. Cei doi au fost scoși drept un exemplu negativ pentru cupluri, din cauza deselor scandaluri din cadrul show-ului unde au participat împreună. Cu toate astea, s-au văzut responsabili să vină la diverse emisiuni pentru a explica pornirile exagerate avute din partea amânduroa. Adda l-a aniversat azi pe soțul ei care a împlinit frumoasa vârstă de 33 ani.

Cu această ocazie, solista a postat una din cele mai frumoase fotografii pe care le are cu soțul ei, alături de o urare de milioane. „Iubireeeee, azi e ziua ta! La multi ani! Te iubesc! ❤️❤️❤️”, a scris Adda. Admiratorii cuplului au sărit într-un suflet să-i ureze lui Cătălin toate cele bune. „La mulți ani binecuvântați! Să vă bucurați unul de altul ani mulți și buni!”, ,,La multi ani! Multa sănătate și fericire alături de cei dragi ție!”, au fost câteva dintre urări.

Adda și-a sărbătorit soțul azi
Adda și-a sărbătorit soțul azi

„Am pierdut tot!”

„Am pierdut tot! Mai bine plecăm acasă! Când știi că mai ai puțin până în marea finală, că ai mâncat mucegai ca să ai un mic avantaj, vine o duduie care nu știe pe ce lume trăiește și te aruncă ca pe un câine în stradă!”, i-a spus cântăreața soțului său într-unul din episoadele cele mai grele de depășit. „Mă enervez că cedezi așa ușor! Fă pe sfânta tu, că ești tu martiră!”, i-a replicat Cătălin Rizea, constrâns de condițiile grele și probele exigente pe care au trebuit să le facă în episodul de atunci.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI