07 mart. 2020 | 16:02

Acuzele de prostituție aduc un nou scandal în familia lui George Burcea. Ce se întâmplă cu mama actorului

Monden
Acuzele de prostituție aduc un nou scandal în familia lui George Burcea. Ce se întâmplă cu mama actorului
Acuzele de prostituție aduc un nou scandal în familia lui George Burcea

Interiorul familiei Bălan-Burcea a ajuns pe tapet după ce actorul a demarat o campanie împotriva violenței în familie și a recunoscut că a trăit o dramă, tatăl său fiind agresiv. Presa a speculat subiectul, iar părintele său, indignat, a ieșit la declarații, acuzându-l că inventează. Mai târziu, cel din urmă a luat-o în colimator și pe mama lui George, dezvăluind că femeia s-a prostituat în Turcia.

Acuzele de prostituție, nou scandal în familia lui George Burcea

„Am avut o copilărie violentă. Tatăl meu a fost foarte violent în familia noastră, o bătea pe mama des, am suferit mult din cauza lui. Ei nu mai sunt împreună de mulți ani. Bătăile de la el m-au făcut să realizez, să fac ceva cu viața mea”, a fost una dintre primele declarații ale lui George Burcea despre un subiect imtim și dureros.

Acuzele de prostituție aduc un nou scandal în familia lui George Burcea. Ce se întâmplă cu mama actorului

George Burcea și mama lui

Mărturisirea a venit în momentul în care actorul a demarat o campanie împotriva violenței domestice. Din acest punct, presa a speculat subiectul mult, lucru care l-a indignat pe George, ieșind la iveală crima pe care a făcut-o tatăl lui, în urmă cu mulți ani. De altfel, subiectul ar fi reprezentat și motivul pentru care el și Andreea s-au despărțit, artista dorind ca soțul ei să nu se îndepărteze de scopul inițial.

Întâlnire de gradul zero, în aprilie

Tatăl lui George, Nelu Burcea, a simți să se apere. Bărbatul a intrat, în direct, la ”Xtra Night Show”, emisiunea lui Capatos de pe Antena 1, și a dezmințit afirmațiile fiului său, susținând că inventează. Mai mult, părintele actorului a dezvăluit că fosta sa soție s-a prostituat la Istanbul, în Turcia.

Întâmplările din ultima perioadă au afectat-o mult pe femeie. Drept urmare, mama actorului a decis să ia măsuri și să îl dea în judecată pe Nelu Burcea. Aceasta a decis și să divorțeze în mod oficial, chiar dacă separarea s-a făcut cu mai mulți ani în urmă. Potrivit surselor Impact.ro, cei doi se vor întâlni la tribunal pe 4 aprilie, pentru a marca separarea oficială, dar și în vederea disputării unui proces de calomniere, inițiat de femeie.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro