Acuzații dure pentru Raed Arafat. Medicii din spitale rup tăcerea: ”S-au întâmplat multe grozăvii!”

Acuzații dure pentru Raed Arafat. Medicii din spitale rup tăcerea: ”S-au întâmplat multe grozăvii!”
Medicii contestă activitatea lui Raed Arafat

Continuă să curgă acuzațiile la adresa șefului DSU, Raed Arafat, la doar câteva zile după ce în spațiul public au apărut noi imagini cu intervenția eșuată a autorităților în noaptea tragediei din clubul Colctiv. Un medic de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov îl contestă pe Arafat, despre care spune că a eșuat în mai multe cazuri, precum cele din Apuseni, Siutghiol și Caracal.

Medicii contestă activitatea lui Raed Arafat

Dan Grigorescu, șeful secţiei chirurgie plastică şi reconstructivă de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, îl critică dur pe Raed Arafat și susține că acesta a eșuat de mai mute ori în activitatea sa în ultimii ani. Medicul precizează că a ieșit în stradă în 2012 pentru a-l susține pe șeful DSU, însă de atunci Arafat ar fi dat greș în mai multe situații.

„De atunci s-au întâmplat suficient de multe grozăvii intim legate de sistemul pe care EL, SUPREMUL, l-a clocit la DSU, încât fiecare dintre ele, separat, sau toate adunate la un loc, să determine dislocarea acestui personaj nu numai din funcţia de comandă, cât, mai ales, din cea de „strateg eşuat” al managementului situaţiilor de urgenţă. Acelea reale, neaşteptate, grave, nu cele îndelung planificate ca „igzirciţiu”, a scris Dan Grigorescu pe Facebook.

Medicul a precizat că Raed Arafat nu a trecut niciodată prin Sectorul de arşi grav din prima Unitate Funcţională de Arşi înfiinţată în ţară (la Braşov) după Colectiv. Dan Grigorescu l-a ironizat pentru realizările din ultimii ani, care s-au dovedit ineficiente în mai multe cazuri.


„Iată de ce vreau să-i sar în ajutor încă o dată, acum, când toţi îl vor plecat de la DSU, pe motiv că, pe lângă eşecurile din Apuseni, de la Siutghiol, de la Colectiv, de la Caracal (printre care transportul aerian al deputatului de Moldova pentru o banală durere de maţe este definitoriu pentru alocarea ineptă de resurse aflate deseori la un nivel critic), auzi minciună, nici nu se poate lăuda cu ceva succesuri mai acătării. Pe scurt, nu a cam făcut mai nimic, zic ingraţii ăştia.

Ba a făcut, măi nerecunoscătorilor! La Braşov aplicaţia RO-ALERT păstorită de DSU/IGSU ne-a anunţat după vreo jumate de oră că „tocmai” a trecut ursul! Sau că vine vijelia după ce deja trecuse! Tot la Braşov ne sună sirenele miercurea fix la 12.00 „a alarmă”! Să ne obişnuim cu sunetul. Şi să-l recunoaştem, în caz că va fi vreodată „pe bune”. Nu-i aşa că e destul să-l venerăm pe veci? De aceea zic, pentru toate acestea, săriţi, bă’ băieţi! Că iar îi vor răii ăştia capu’! Pornind de la zicala „capu’ face, capu’ trage”, cred că potrivnicii i-l vor şi ca să tragă, dacă doar atât a făcut!”, a scris Dan Grigorescu pe rețeaua de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI