Acum îl ajută să lupte cu cancerul, dar în trecut i-a iertat escapadele amoroase. Soția lui Leo Iorga, o adevărată eroină

A înșelat-o, dar ea i-a fost alături în cele mai grele clipe

Leo Iorga are parte de o binecuvântare pe care o numește soția sa. Paula i-a fost alături lui Leo în cea mai neagră perioadă în care acesta aflase că are cancer. Cu toate că bărbatul nu i-a fost fidel, iar ea a luat la cunoștință repede acest lucru, a respectat legământul făcut în fața domnului: „pănă când moartea ne va despărți”.

Soția lui Leo Iorga, o eroină

Leo Iorga și Paula își uneau destinele pe 15 septembrie a lui 1989, nici gând să știe pe atunci că vor trece prin atâtea greutăți. Când s-au căsătorit erau tineri și au luat-o cu totul de la zero. Anii au trecut, clipele au fost unele mai frumoase, altele mai grele și cuprinse de lecții de viață, dar adevărata încercare a cuplului lor avea să vină în 2011. Solistul Leo Iorga a fost diagnosticat atunci cu cancer pulmonar, iar Paula nu l-a părăsit în niciun moment și i-a fost alături precum ar fi trebuit.

„Doamne, îţi mulţumim pentru tot ce ne-ai dăruit în aceşti 30 de ani, când te-am chemat să ne uneşti în Sfânta Taină a Cununiei! Ajută-ne, te rog, în continuare cu binecuvântarea ta – iubire, iertare, sănătate, armonie, prosperitate şi pace! Slavă ţie, Doamne! Amin”
Paula Iorga

Soția lui Leo Iorga, o adevărată eroină. Deși a înșelat-o, ea l-a iertat de fiecare dată și i-a rămas alături
Soția lui Leo Iorga, o adevărată eroină. Deși a înșelat-o, ea l-a iertat de fiecare dată și i-a rămas alături

A înșelat-o, dar ea l-a iertat de fiecare dată

Paula l-a iertat și a șters cu buretele multele escapade ale artistului, mai apoi i-a fost alături în lupta crâncenă cu boala secolului. Leo știe de 8 ani chinurile tartamentelor și a drumurilor parcă fără sfârșit la medici și diverse spitale care îi spun același lucru. Ambii au călătorit în Cuba, Germania și au ascultat cu mare atenție și verdictele medicilor din România, totul pentru ca Leo să scape de acest blestem. În urmă cu trei ani, Leo a călcat încă o dată strâmb și a căzut în brațele impresarei sale. Soția artistului l-a convins să o concedieze și lupte și el pentru mariajul lor.

„Nu a mai fost sunat de Florenţa deloc, din câte ştiu eu. Şi-a dat seama că a greşit, plus că nu mai are şanse deloc să fie împreună. Pe trecut, Leo Iorga, soţul meu, a pus cruce de multă vreme” Paula Iorga

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI