Cine este soția lui Ernest de la Ochii din Umbră. Vedeta Kanal D are o căsnicie de 7 ani: „Agonie și extaz!”

Cine este soția lui Ernest de la Ochii din Umbră. Vedeta Kanal D are o căsnicie de 7 ani: „Agonie și extaz!”
Ernest este căsătorit de 7 ani. Soția l-a sfătuit să renunțe la emisiunea Ochii din Umbră

Ernest îi demască pe cei care își înșală partenerii de viață, iar asta îi ocupă foarte mult timp. Asta nu îi afectează însă viața de familie. Prezentatorul emisiunii Ochii din Umbră, de la Kanal D, este căsătorit de 7 ani și mărturisește că este extrem de fericit alături de soția și fiul lui.

Ernest este căsătorit de 7 ani. Soția l-a sfătuit să renunțe la emisiunea Ochii din Umbră

Vedeta Kanal D se ocupă acum și de un al doilea proiect și este mai tot timpul plecat la filmări, iar soția lui l-a sfătuit să renunțe la ceea ce face. Ernest preferă totuși să continue proiectele pe care le are, dar are grijă să nu își neglijeze niciodată familia, chiar dacă de multe ori trebuie să plece din țară pentru filmări. Deși înainte de căsătorie fetele își doreau să fie în preajma lui, prezentatorul TV s-a dedicat vieții de familie și vrea să fie un soț și un tată model.

„Soția mea m-a cucerit inițial cum se cucerește orice bărbat necopt la minte, la 20 și un pic de ani: prin frumusețea ei. De-a lungul timpului, mi-am dat seama că am trecut și prin bune, și prin rele, am experimentat și agonie, și extaz, suntem firi diferite și, inevitabil, din când în când apar neînțelegeri. Dar reconstruim.

Relația noastră nu este ceva previzibil, rutinat, monoton. Suntem firi contradictorii, dar avem un scop comun: familia. Faptul că suntem diferiți asigură condimentul relației. În cele din urmă, m-a cucerit prin faptul că am fost suficient de inteligenți cât să ne mulăm unul pe celălalt, dar să ne păstrăm și identitatea”, a declarat Ernes pentru Viva.

Ernest și soția lui sunt împreună de 17 ani, dar s-au căsătorit în urmă cu 7 ani. Cei doi se înțeleg foarte bine și au împreună un fiu care le aduce numai bucurii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI