Actrița Marinela Chelaru și-a pierdut dreptul de a mai conduce mașina. Poliția a refuzat să îi mai reînnoiască permisul

de: Ștefan R. Apostol
13 09. 2024

Binecunoscuta actriță Marinela Chelaru, după o perioadă în care a avut ceva probleme de sănătate, a reapărut în spațiul public. Dar, se pare că a avut parte de ghinioane, având în vedere că și-a pierdut dreptul de a mai conduce mașina, având în vedere că Poliția a refuzat să îi mai reînnoiască permisul.

Marinela Chelaru are, din nou, probleme de sănătate

Toată lumea o cunoaște pe simpatica actriță, mai ales din show-urile de televiziune, dar și din aparițiile sporadice de la diferite evenimente. Din păcate, în utlima perioadă actrița a avut probleme de sănătate, care u recidivat în aceste zile.

Recent, actrița Marinela Chelaru avea să povesteacsă un nou episod, deloc de neglijat, care a dus-o pe un pat de spital, fiind nevoie de intervenția medicilor.

„Am fost operată la Spitalul Militar. Mi se necrozase o arteră și a trebuit să mi-o schimbe.

Mi-a fost iar rău, din cauza căldurii, dar am avut noroc cu un medic bun de pe salvare. Mi-a zis că EKG-ul a ieșit fără modificări și mi-a dat un alt tonus.

Mi-a recomandat doamna doctor să stau liniștită, să încerc să nu fac niciun efort. Cu stilul ei, parcă m-a făcut bine.”, a spus Marinela Chelaru în exclusivitate pentru FANATIK.

Actrița Marinela Chelaru și-a pierdut dreptul de a mai conduce

Ca urmare a problemelor de sănătate, deși și-ar fi dorit să mai conducă, Poliția a refuzat să îi mai reînnoiască permisul, astfel că actrița Marinela Chelaru și-a pierdut dreptul de a mai conduce:

„Nu mai am permis, le e frică să mi-l reînnoiască, să nu fac infarct la volan. Medicul de familie mi-a zis că nu-mi poate da nici fișa medicală.

Nu făceam drumuri lungi, mergeam la magazinul de lângă mine, în cinci minute mă întorceam. Dar ei nu aveau de unde să știe.

Și e greu să depind mereu de soțul meu, are și el treburile lor. Dar asta e, acum sunt la mâna lui.”, a mai povestit actrița, conform sursei citate.

Simpatica actriță spune că s-a săturat de stat

Pentru un om care a fost activ aproape întreaga viață, faptul că a fost nevoită să nu mai facă nimic, niciun fel de efort, a fost extrem de greu.

De altfel, Marinela Chelaru avea să recunoască că își dorește să mai aibă posibilitatea de a fi activă, dar medicii i-au recomandat odihnă și mai puțin efort:

„M-am săturat de stat. Am rupt patul, ce să zic. Vreau să fac și eu una, alta. Mereu am fost activă.

Și mi-e o poftă de plăcintă, dar nu pot sta atâta în bucătărie. Am cumpărat din astea din comerț, dar le-am aruncat. Mai fac doar câte o mâncărică, dar din cea care nu durează mult timp.”

Ajunsă la vârsta de 65 de ani, actrița a trebuit să pună stop la tot ceea ce a făcut până acum, datorită situației în care se află.

Dar, asta nu o împiedică să fie optimistă și să spere că, într-o anume măsură, va reveni la forma de altă dată.