Actrița din România pe care nimeni nu o mai recunoaște la bătrânețe. Ce dramă trăiește de când s-a pensionat

Actrița din România pe care nimeni nu o mai recunoaște la bătrânețe. Ce dramă trăiește de când s-a pensionat
Cine este actriţa în vârstă de 84 de ani pe care nu o mai recunoaşte nimeni

În vârstă de 84 de ani, ea este marea actriţă din România pe care nimeni nu o mai recunoaşte la bătrâneţe. S-a retras din viaţa publică în urmă cu doi ani iar de când s-a pensionat trăieşte o mare dramă.

Cine este actriţa de nerecunoscut

Ileana Stana-Ionescu, una dintre cele mai mari actriţe din România, a devenit de nerecunoscut la bătrâneţe. În vârstă de 84 de ani, aceasta trăieşte o adevărată dramă de când s-a pensionat. În mare parte, aceasta stă în pat din cauza problemelor de sănătate din ce în ce mai grave de care suferă.

“Stă în pat și în fotoliu, atât. Este ajutată de soț și de o femeie care vine să le facă mâncare și curățenie. Dacă face câțiva pași prin casă, obosește foarte tare și nu mai poate respira. Nu mai iese din casă aproape deloc. Nu are o boală gravă, ci pur și simplu are o bătrânețe mai grea. Soțul ei îi pune casete cu filme vechi românești, se mai uită și la știri, la politică”, au declarat surse din apropierea marii actrițe, pentru Impact.ro.

Un alt lucru care o afectează enorm pe actriţa Teatrului Naţional din Bucureşti este faptul că nu reuşeşte să îşi vadă unicul copil decât de două ori pe an, Andrei fiind medic în Statele Unite ale Americii. Ileana Stana-Ionescu a declarat că acest lucru o afectează mai mult acum, la bătrâneţe, chiar dacă vorbeşte des cu fiul său cu ajutorul internetului.

„Când vorbim la telefon și ne facem declarații, totul e perfect. Dar simt nevoia atingerii lui”, spunea Ileana Stana Ionescu, în urmă cu doar câteva luni.

Ileana Stana-Ionescu şi Andrei Ionescu, o viaţă împreună

Sunt împreună de aproape şapte decenii iar de curând au povestit că întreaga experienţă neplăcută de anul acesta nu i-a afectat prea mult tocmai pentru că sunt unul lângă celălalt. Ileana Stana-Ionescu şi Andrei Ionescu au vorbit, la Antena 3, despre criza sanitară care afectează întreaga lume.

„Atâta timp cât suntem împreună, este foarte bine. Sunt vremuri care ne-au afectat pe toţi. Să avem înţelepciunea să le trecem cu bine”, a spus Andrei Ionescu.

De asemenea, îndrăgita actriţă a dorit să transmită românilor, cu ocazia Zilei Naţionale, un mesaj.

„Profităm de momentul acesta şi urăm pentru patria noastră iubită şi frumoasă tot ce este mai bun pe lume şi să avem parte să ne bucurăm alături câtă existenţă vom mai avea. La mulţi ani, naţiune”, este mesajul transmis de Ileana Stana-Ionescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI