Actriță din România, dezvăluiri tulburătoare: ‘Corpul nu mă mai asculta’. Ce s-a întâmplat (exclusiv)

Actriță din România, dezvăluiri tulburătoare: ‘Corpul nu mă mai asculta’. Ce s-a întâmplat (exclusiv)
Actrita din Romania, dezvaluiri tulburatoare

O actriță celebră din România face dezvăluiri tulburătoare despre viața sa. Aceasta spune că nu mai are energia de a-şi serba ziua de naştere. Ce se întâmplă cu marea noastră actriță, sunt informații de ultimă oră.

Cine este actrița celebră care face dezvăluiri tulburătoare

Una dintre cele mai îndrăgite actriţe românce din ultima jumătate de veac nu mai are același chef de viață ca altădată. La 85 de ani, Ileana Stana Ionescu nu-și mai serbează ziua de naștere. În schimb, mărturisește că apreciază fiecare cuvânt spus din suflet de către apropiați, care valorează mult mai mult decât cadourile.

Marea actriță Ileana Stana Ionescu a împlinit marţi, 14 septembrie, 85 de ani. S-a născut în ultimii ani de pace de dinaintea celei de a doua mari conflagraţii mondiale, în 1936, în oraşul Brad din judeţul Hunedoara. Ileana Stana Ionescu a debutat în teatru la doar 19 ani, pe scena Teatrului de Stat din Reşiţa, interpretând rolul lui Agnes din piesa “Şcoala femeilor” de Moliere.

Preferă cuvintele sensibile, în locul aniversărilor spectaculoase

Ajunsă la onorabila vârstă de 85 de ani, celebra actriță dezvăluie că se simte bine. Doar că nu mai are energia din trecut pentru o organiza petrecerile fastuoase de altădată.

„Sunt bine, mulţumesc tuturor pentru gândurile bune pe care continui să le primesc constant. Nu mai am energia de altădată, motiv pentru care am încetat cu pregătirile spectaculoase din anii anteriori. Nu mai am energia de altădată şi nici motivaţiile de atunci. Ca atare, în ultimii ani nu a mai existat vreo masă festivă în zilele noastre aniversare. Mai degrabă preţuim cuvintele sensibile venite uneori şi de unde nu te aştepţi şi care sunt ca nişte cadouri total nesperate, dar extrem de bine primite!”, a declarat Ileana Stana Ionescu pentru Impact.

Cine o vizitează des pe actrița Ileana Stana Ionescu

Doamna Ileana Stana Ionescu nu a fost uitată de colegii mai tineri de la Teatrul Național. Din când în când, actrița este vizitată de Monica Davidescu şi soţul ei, Aurelian Temişan, de prezenţa cărora se bucură, atunci când este cazul, foarte mult.

Actrița și soţul ei, Andrei Ionescu, 94 de ani, şi el fost actor de meserie, trăiesc într-un cartier bucureştean construit în ultimele decenii. Cei doi au un băiat, de profesie medic, care este stabilit de ani buni în SUA.

A refuzat să mai urce pe scenă

În ultimii ani, actrița Ileana Stana Ionescu a refuzat toate ofertele de a reveni pe scenă. Din punct de vedere fizic, corpul nu o mai ascultă. Spune că nu regretă decizia luată, din simplul motiv că fizic nu mai putea.

„Am decis să fac un pas înapoi, acum vreo trei ani, atunci când am simţit că corpul nu mă mai ascultă. Nu regret decizia din simplul motiv că fizic nu mai puteam. Ştiam că vine o zi în care actorul, oricare ar fi numele său, iese din scenă o dată pentru totdeauna. Când nu te mai ţin puterile, cea mai bună decizie este mereu aceeaşi, să faci un pas în spate. E mai bine aşa, şi pentru tine, şi pentru cei din public care ţin la tine!”, a dezvăluit actrița pentru Impact.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI