Actrița din România care e mai apreciată în Italia decât la ea acasă: „Mi-aș dori din suflet să joc într-un film românesc” VIDEO EXCLUSIV

Actrița din România care e mai apreciată în Italia decât la ea acasă: „Mi-aș dori din suflet să joc într-un film românesc” VIDEO EXCLUSIV
Actrița din România care e mai apreciată în Italia decât la ea acasă. Dezvăluiri în exclusivitate despre vedetă.

Actrița din România care e mai apreciată în Italia decât la ea acasă. Olga Bălan a fost adoptată de Italia, cu zeci de ani în urmă, țară care i-a oferit șansa de a deveni cunoscută și să joace în nu mai puțin de 14 filme, ultimul, realizat recent, în timpul pandemiei, în care are rolul unei guvernante. Actrița ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, despre activitatea ei profesională, cu mult mai apreciată în Italia, decât pe plaiurile natale.

Actrița din România care e mai apreciată în Italia decât la ea acasă

Actrița nu a mai jucat în România de ani buni și, potrivit mărturisirilor făcute în exclusivitate pentru Playtech Știri, și-ar dori foarte mult acest lucru. Prima peliculă cinematografică din România în care a avut rol principal a fost „Paradisul în direct”, unde a jucat alături de Loredana Groza, Alexandru Așinel, Tamara Buciuceanu și George Mihăiță.

În prezent, Olga s-a reîntors din Italia și trăiește de aproximativ cinci ani o frumoasă poveste de dragoste cu Dragoș, de profesie fotograf. Voluptuoasa blondă, care în tinerețe l-a cucerit prin frumusețe și pe Michel Placido, celebrul comisar Corado Cattani, din serialul „Caracatița”, face drumuri dese între România, unde are în derulare mai multe proiecte, și Italia, unde deține un apartament.

Marina Almășan, „vinovată” de prima întâlnire dintre Olga și iubitul său

Playtech Știri: Olga, prezintă-ni-l pe iubitul tău..

Actrița Olga Bălan: E iubitul meu de cinci ani, dar și viitorul meu soț.

Cum v-ați cunoscut?

Ne-am cunoscut tot la un eveniment organizat de Marina, pentru că tot suntem aici. Deci Marina Almășan este de vină pentru că noi ne-am cunoscut, cu cinci ani în urmă, la „Femei de zece, bărbați de zece”, un eveniment extrem de bine organizat și foarte frumos.

Îl consideri pe Dragoș un bărbat de „zece”?

E un bărbat nu de zece, e un bărbat de… 15, Dragoș Zaharia. Dacă l-am ales eu, îți dai seama că așa este. Pentru că, pe lângă frumusețe, are enorm de multe alte calități.

Care a fost cea mai mare calitate a lui, cu care te-a cucerit?

Sinceritatea… Sinceritatea sufletului lui.

Datorită lui te-ai întors în România?

Și datorită lui, într-adevăr. Dar noi suntem așa, între două drumuri. Când în Italia, când în România. Sau la Sibiu, pentu că am realizat împreună „Olga și viața la palat”.

Motivul pentru care ar refuza să aibă propriul palat

Ți-ar face plăcere să trăiești la palat?

Personal, nu. Nouă ne place să mergem să vizităm lumea întreagă, țările cele mai frumoase. Iar dacă ai un palat, trebuie să te ocupi de el. Dar noi ne-am creat emisiunea, astfel avem și un palat, Palatul Bruckental din Avrig, reședința de vară a baronului Samuel de Bruckental.

Care a fost cea mai frumoasă călătorie peste hotare?

Au fost multe, dar țara pe care o iubesc cel mai mult este Italia, pentru că la orice pas Italia îți oferă istorie, îți oferă tradiție, cele mai frumoase peisaje. Dragoș este îndrăgostit de Italia.

Ce avantaje ai, având dublă cetățenie?

Nu m-am gândit niciodată la avantajele dublei cetățenii. Sunt cetățean român, pentru că rădăcinile mele sunt acelea de a fi româncă. Dar sunt și cetățean italian.

În ce țară ți-ai dori să mai ajungi?

În Egipt. Am putea face Olga și viața în Egipt, călare pe o cămilă, în mijlocul deșertului. De ce, nu?

„Mulțumesc, Italia, pentru că ai avut încredere în mine”

De când nu ai mai jucat într-un film românesc?

De foarte mulți ani. Eu am jucat în foarte multe filme italiene. Mulțumesc, Italia, pentru că ai avut încredere în mine! Cred că sunt vreo 14 filme la număr… Mi-aș dori din suflet să joc într-un film românesc. Acum, cum o vrea bunul Dmnezeu.

Care ar fi motivul? Există vreo categorie de actori care sunt preferații regizorilor?

Fiecare deduce ceea ce doește. Nu știu de ce. Probabil că italienii mă iubesc mai mult.

Citește și: EXCLUSIV Cu ce se ocupă acum artista din România cu cel mai mare bust natural. A prins provocarea vieții

Crezi că românii nu te iubesc la fel de mult, pentru că întotdeauana ai fost împotriva oricărui fel de compromis?

S-ar putea și asta. Eu tot ce am făcut, am făcut cu forțele mele. Nu cred în compromisuri. Și le dau un sfat tuturor domnișoarelor. Dacă ai talent, răzbați. Dar compromisurile nu sunt bune.

Urmăriți Playtech.ro și pe