Dublă tragedie în Constanța. Tată ucis și fiică abuzată sexual de un individ cu cagulă pe față. Criminalul este de negăsit

Dublă tragedie în Constanța. Tată ucis și fiică abuzată sexual de un individ cu cagulă pe față. Criminalul este de negăsit
Crimă teribilă și viol în Corbu Foto ilustrativă

Dramă imensă într-o familie din Corbu, Constanța, acolo unde un individ a năpustit în casa unei familii pentru a face rău. După ce unul din membrii familiei a fost ucis prin înjunghiere, fata cea mare a acestuia a fost batjocorită. În casă se aflau mai multe persoane, care ulterior au dat alarma.

Individ periculos, căutat de poliție în Constanța

Un eveniment tragic a avut loc în cursul acestei dimineți, în jurul orei 4:00, atunci când un bărbat cu o cagulă pe față a intrat în casa unor oameni pentru a face ravagii.

O adolescentă de 20 de ani a sunat la 112 pentru a reclama faptul că un bărbat mascat a intrat peste ei în toiul nopții, înjunghiindu-i tatăl, în timp ce, pe ea ar fi batjocorit-o. La fața locului a intervenit un echipaj medical care a constatat decesul bărbatului.

Familia este în stare de șoc, neputând înțelege motivul pentru care s-ar fi putut întâmplat o asemenea tragedie. Fratele bărbatului ucis a explicat că era o familie modestă, care muncea cu ziua și nu făcea rău nimănui. Potrivit declarațiilor făcute de acesta, bărbatul ucis a încercat să-și apere fata de violator, moment în care a fost atacat cu un cuțit.

„M-a sunat soția la ora 4 fără 20 și mi-a spus că a intrat cineva peste ei, a băgat cuțitul în fratele meu și a violat-o pe fata cea mare. Erau foarte speriați. Trei copii erau în casă.

A luat-o pe fata cea mare iar fratele meu a încercat să-și apere fata. N-am nicio idee ce s-a întâmplat, am rămas surpinși. Fratele și cumnata mea erau oameni obișnuiți, munceau.

Din ce am înțeles de la cumnata mea, criminalul, că altfel nu pot să îi spun, ar fi întrebat care e minoră, dintre fete. Și a luat-o pe cea mare. A zis că de cea mică nu se atinge că este minoră. De soție nu s-a atins, a luat-o pe cea mare în dormitor și…”, a declarat fratele celui înjunghiat.

Mama fetei a fost închisă în baie

Pentru a putea controla situația mai bine, după ce l-a înjunghiat pe tatăl fetei, bărbatul a lovit-o pe mama acesteia și a încuiat-o în baie. După săvărșirea actului sexual, agresorul a furat 200 de lei, iar ulterior a dispărut.

Poliția a ajuns la fața locului, acolo unde încearcă să afle mai multe despre agresor. Aceștia au adunat mai multe informațiia, amprente și probe care să-i ajute pentru identificarea acestuia, potrivit ziuadeconstanta.

Ascultă declarațiile făcute de fratele bărbatului ucis:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI