Actorul indian de care Iulia Vântur s-a îndrăgostit înainte de Salman Khan: „Prima mea pasiune”

Actorul indian de care Iulia Vântur s-a îndrăgostit înainte de Salman Khan: „Prima mea pasiune”
Iulia Vântur a fost îndrăgostită de un alt actor indian. Cine a fost prima sa pasiune?

Iulia Vântur se pare că a avut dintotdeauna o afinitate pentru actorii indieni. De ce star a fost îndrăgostită înainte să îl cunoască pe Salman Khan? Fanii fostei prezentatoare de știri au rămas surprinși când au auzit mărturiile sale. Vedeta a oferit câteva detalii despre bărbatul care i-a furat inima. „A fost prima mea pasiune”, a declarat actrița. Nimeni nu se aștepta la asta.

De ce actor indian a fost îndrăgostită Iulia Vântur?

Iulia Vântur este fostă știristă și fostă prezentatoare TV în România. Blondina a fost prezentă și pe prima pagină a tabloidelor în perioada în care avea o relație cu Marius Moga. Cea din urmă a decis să-și ia viața de la capăt departe de meleaguri, în India.

În tot acest timp a reușit să ajungă la inimile multora și să-și construiască o carieră de la zero în televiziunea de acolo. De asemenea, românca și-a găsit și iubirea la scurt timp după ce a ajuns în India. Mai exact, Iulia trăiește o poveste discretă de dragoste alături de nimeni altul decât Salman Khan.

Recent, fosta știristă a acordat un interviu pentru presă, unde a abordat mai multe subiecte. Vedeta a fost întrebată ce actor indian apreciază cel mai mult, iar numele lui nu a fost cel al partenerului său, ci al actorului Kabir Bedi.

„El e prima mea pasiune. Îl admir foarte mult”

Pasiunea pentru acesta vine din dreptul rolului marcant avut în urmă cu mulți ani. Concret, Bedi l-a interpretat pe ‘Sandokan’. Blondina a subliniat că îl admiră foarte tare și se bucură enorm că a avut ocazia să îl cunoască și în realitate. Mulți dintre fanii ei sperau ca pe lângă acesta să se afle și Salman, dar nu s-a întâmplat.

„Sunt foarte mulți pe care îi apreciez, însă este unul pe care îl admir de când eram copil. Numele lui este Kabir Bedi, obișnuiam să ne uităm în România la filmul „Sandokan”. El a fost prima mea pasiune. Îl admiram foarte mult și încă îl admir. L-am întâlnit și m-am bucurat foarte mult.

La un moment dat, când am cântat la un spectacol de premiere, era acolo și mă susținea. Mă simțeam atât de binecuvântată în acel moment, știind că cineva pe care îl apreciez și am o pasiune pentru el încă din copilărie era acolo și mă încuraja, acela a fost un moment special pentru mine”, a declarat Iulia Vântur pentru presa din India.