Actorul Florin Zamfirescu și Iulian Bulai s-au înțepat grav la TV. Dialogul lor e ireal VIDEO

Actorul Florin Zamfirescu și Iulian Bulai s-au înțepat grav la TV. Dialogul lor e ireal VIDEO
Deputatul Iuian Bulai și scandalurile din politica românească

Deputatul USR Iulian Bulai este recunoscut ca fiind deputatul cu cele mai multe perle și controverse în spațiul public. De la comentariile sale pe marginea educației sexuale în școli și până la pozele cu el urcat pe cal, toate l-au catalogat ca un personaj controversat. În afară de asta, greșelile de exprimare impardonabile făcute de acesta în spațiul public l-au pus în situații extrem de delicate. Pe marginea lor s-a comentat intens și în termeni critici. Se pare că nu a reușit să scape de ele, având în vedere ultima pățanie, într-un dialog cu celebrul actor și profesor Florin Zamfirescu.

Deputatul Iuian Bulai și scandalurile din politica românească

Membru USR și deputat ales la alegerile parlamentare, Iulian Bulai s-a făcut remarcat prin ieșirile sale mai puțin inspirate în spațiul public. Multe dintre ele, le avea și din postura de președinte la Comisia de Cultură din Camera Deputaților, dar și din calitatea de politician.

Unul din scandalurile care au ținut titlurile presei a fost cel în care era acuzat actorul Mugur Mihăescu, referitoare la o emisiune difuzată în Noaptea de Revelion a anului 2021. Scandalul a fost unul plin de acuzații, și de-o parte, și de alta, iar Iulian Bulai a făcut ce știa el mai bine, adică să emită perle.

Un alt moment la fel de controversat și amplu comentat, a fost opinia deputatului USR pe pagina sa de Facebook cu privire la intenția de a fi introdusă în școală materia despre educația sexuală la clasele mici.

Modul său de exprimare, cât și argumentele aduse în această situație, l-au pus iar în postura de a fi criticat dur. Dar, cu toate astea, Iulian Bulai nu a încetat să aibă diferite opinii, unele chiar duse la rangul de penibilitate.

Florin Zamfirescu contre cu Iulian Bulai

În cadrul unei emisiuni de dezbateri socio-politice difuzate recent, Florin Zamfirescu și deputatul USR au ajuns față-n-față. Se discuta pe tema educației sexuale în școli, dar și pe alte teme, mai ales sociale. În timpul emisiunii deputatul USR face greșeala de a-i spune greșit numele marelui actor, iar răspunsul celui din urmă a fost pe măsură:

„Iulian Bulai: .. Domnule Zamfir

Florin Zamfirescu: Mă cheamă Zamfirescu

Iulian Bulai: Vă cer scuze.

Florin Zamfirescu: Nu vă cereți scuze. Mă cheamă Zamfirescu. Dar bine, domnule Bulă, scuze, am vrut să zic Bulai, așa am crezut că vă cheamă.

Iulian Bulai: Una este să fii de o anumită expresie, alta este să greșești un nume…”

După acest moment au urmat și alte contre între celebrul actor și deputatul USR Iulian Bulai, contre care l-au pus în încurcătură pe politicianul deja obișnuit în a face gafe de acest gen.

Urmăriți Playtech.ro și pe